2777
2789
عنوان

شوهرم گفت بچمون نمیخوام به تو بره

665 بازدید | 46 پست

خانما شوهرم قهر کرده

امتحان رانندگی برای ۶ بار رد شدم

میگه تو خنگی بچمون ب تو نره

ینی واقعا من خنگم😭😭😭😭😭

چراا قبول نمیشم چه غلطی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یواشکی برو ازمون بده بهش نگو میخوای بری.والا اینجوری ک شوهرت بهت حرف میگه استرست صد برابر میشه

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

بهش بگو پس تو بزاش

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

شوهر خواهرشوهرم مثلا زنشو میبرد تمرین.هی تو گوشش میخوند تو خنگی.تو کودنی.تو راننده نمیشی.هی تیکه و طعنه.

طفلی زده شد.گذاشت کنار.بعد چند جلسه با شوهر من رفت شوهرم ک یکسره قربون صدقه ش میرفت.خیلی زود روون شد و بعدشم امتحان رو قبول شد..روحیه و تشویق خیلی مهمه

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
😭😭😭واقعا دیگه اعتماد به نفس ندارم احساس میکنم خنگم بهشم میگم  کلاس بگیرم  میگه نه ...

عزیزم الان ناراحت نباش به خاطر بچت

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

شاید باورت نشه ولی منم دفعه هفتم قبول شدم 

بیشتر تمرین کن 

چند جلسه اضافه تر با معلم رانندگیت بگیر 

خوب نکات رو بررسی کن 

به استرست غلبه کن 

تو خنگ نیستی 🤎 متاسفانه خیلی از اقایون متوجه معنی حرفایی که میزنن نیستن بهش اهمیت ندید 

ناراحتی نداره که خانومی😅 بعدشم هیچ اشکالی نداره که چن بار رد شدین 

بعدا هم به همسرتون با ارامش گوشزد کنین که به حمایتش نیاز دارید نه تمسخر هاش🤎

من از همینجا میگم یکم بیشتر تلاش کنی قطعا قبول میشی 

بعدشم من امیدوارم بچتون به شما بره🤎و ادمی تلاشگر باشه 

دنیا به ادمای تلاش گر بیشتر از آدمای باهوش نیاز داره😍🤎

Highest in the room