الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه پسر ۵ساله دارم با شوهرم خوبیم مشکلی نداریم مدتی هس میگم چرا ما هم مثل خیلی ها با هم آشنا نشدیم چراعاشق نشدیم وبعد ازدواج کنم چرا سنتی ازدواج کردم ،چرا طعم عشق رو نچشیدم😢عشق چجوریه
چرا اینقدر زود شوهرم دادن که نه طعم عشق رو بچشم نه حداقل بفهمم علاقه ام چییه ،نه بفهمم که میخام چکاره شم میخام تو چه حیطه از استعدادام ادامه بدم دارم دیوونه میشم از چراااها
یه پسر ۵ساله دارم با شوهرم خوبیم مشکلی نداریم مدتی هس میگم چرا ما هم مثل خیلی ها با هم آشنا نشدیم چر ...
الان آشنا بشین الان کارایی که تو نوجوونی نکردی رو اگه پایه است بکن ولی خب دیگ مجبوری وقتی مشکلی نداری و بچه داری که نمیشه کاریش کرد غیر از همینو درست کردن
بعد از چند سال کاربریم خود به خود حذف شد هعییی😕😖بگذریم❤❤خانم مهندس آینده💗
یه پسر ۵ساله دارم با شوهرم خوبیم مشکلی نداریم مدتی هس میگم چرا ما هم مثل خیلی ها با هم آشنا نشدیم چر ...
یه کلیپ طنز امروز دیدم درمورد عشق اینقدرخندیدم که اشکم دراومد.میگفت عشق چیه ؟عشق یعنی یه خری دنبالت میفته که تو نمیخایش اونوقت تو دنبال یه گاو میفتی که اون نمیخادت وخلاصه این باغ وحش رو نمیشه جمعش کرد😄😄😄😄(بخاطر کلمات بی ادبی خیلی عذرمیخام)