2777
2789
عنوان

یعنی قمارع؟؟

238 بازدید | 19 پست

دوستان من یه کار انلاین انجام میدم که اول برا دانلود فایل باید مبلغی رو واریز  کنیم و بعد درصورت درست انجام دادن کار مبلغی به عنوان کارکرد به حسابمون واریز میشه حالا هی فکر میکنم یه جور قمار به حساب میاد بااینکه نوشته بود درصورت وجود الات و وسایل قمار حرامه ولی بازم میترسم حرام باشه 

حالا حرامه یا من اشتباه میکنم الکی نگرانم؟؟

بقول فاضل نظری:نه تنها صبرم کفاف این همه غم را نمی‌دهد بلکه عمرمم کفاف این همه صبر را نمی‌دهد.☺💔

خوب توضیح ندادی بازش کن مسئله رو

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب توضیح ندادی بازش کن مسئله رو

عزیزم برا کارم باید مثلا فایل تایپ رو باز کنم تا بتونم اونو پاورپونیت یا تایپ دست نویس کنم حالا برا باز شدن فایل باید هزینه دالود رو پرداخت کنم 

بقول فاضل نظری:نه تنها صبرم کفاف این همه غم را نمی‌دهد بلکه عمرمم کفاف این همه صبر را نمی‌دهد.☺💔
میگن الکیه‌. بعد هی ایراد میگیرن درست انجام ندادی و...‌‌‌‌‌پول نمیدن. قمارو وللش  

نه کاملا پرداخت میشه مورد اعتمادهست 

عزیزم برا کارم باید مثلا فایل تایپ رو باز کنم تا بتونم اونو پاورپونیت یا تایپ دست نویس کنم حالا برا ...

خب بعد پولی که بهت میدن بیشتر از پولیه که شما میدی؟ مبلغاشو بگو چجوریه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نه کاملا پرداخت میشه مورد اعتمادهست 

پرداخت میکنن، ولی از هر ۱۰تا مثلا ۲تاشو قبول میکنن، بقیه اش رو ایراد میگیرن و دستمزد نمیدن. در نتیجه پولی که میگیرن بیشتر از پولیه که میدن، در واقع شما منبع درآمد اونها هستی نه برعکس

پرداخت میکنن، ولی از هر ۱۰تا مثلا ۲تاشو قبول میکنن، بقیه اش رو ایراد میگیرن و دستمزد نمیدن. در نتیجه ...

عزیز تو سایت فتا ثبت شدن

عزیز تو سایت فتا ثبت شدن

شما هر پولی که میدی باید یه محصولی دریافت کنی در قبالش. چرا باید پول بدی که بعد کار کنی براشون؟! یکمی فکر کن فقط. اینا کارشون سواستفاده از افراد ساده و ناآگاه و کم سن و ساله

کلی موسسه تایپ و ترجمه هست که هیچ پولی نمیگیرن. چرا در قبال در اختیار گذاشتن پروژه ازت پول بگیرن؟!

بله، ثبت شدن، کلاهبرداری قانونی. خیلی ساده ای شما. دارم بهت میگم چی کار میکنن دیگه، حالا شما قبول ن ...

اروم باش عزیزم