2777
2789

اینو باید ب چه زبونی بگم ب خانواده همسرم؟ شوهرم خودش میدونه 

بنظرم هم رسم چرت و مسخره ایه هم اینکه ما خب عروسی نمیگیریم ی شب شام‌میریم بیرون و میریم تو خونمون و چند هفته بعدم‌مسافرت خوشم نمیاد واقعا وسایلمو بچینم دور تا دور خونه و در کشو هامو باز کنم بیان ببینن 

ازون گذشته خانواده پدری همسرم خیلی عیب و ایراد میگیرن مت جون ی خونه بازسازی کردیم وسطای بازسازی اومدن نکا کردن و خب ما سرامیک درجه دو واس کف استفاده کردیم روی بعضیاش ی هال ریز بود بعد ب حالت دلسوزی هی میگفتن اینجا جرا اینجوریه اونجا چرا اینجوریه منم اصن خوشم نمیاد 😕 بیان منم خب خانواده خیلیییی پولداری نداشتم یسری چیزا مص ماشین ظرفشویی و پلوپز و بخارشو و اتو ازین بخارگرا اینا نخریدم ولی خب بقیه چیزا هست‌ یعنی فکر مردم چیزایی ک احتیاج میشه خریدم البته مامانم بنده خدا همه کار کرده اینجا رسمه مصلا یدونه فرش میده عروس ما پنج تا خریدیم و خیلی چیزای دیگ .. ولی خب واقعا خوشم نمیاد بیان قراره طبقه بالای خونه مادر شوهرم باشم چطور بگم ؟ و اینکه دوست دارم جهیزیه رو هم خودمون بچینیم چطور بگم جاریام نیان 😐

میان دیگه🫠

عیب نداره یه شبه دیگه میبینن میرن

ولی هرکسی رو راه نده خونت ،

❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫   ۱. وضع مالیت خرابه ۲.اگروضعت خوبه ولی خسیسی ۳. اگر بیماری جسمی یا روحی داری ۴. اگر زود جوش وعصبی هستی،مطمئن باش اعصاب بچه رو هم نداری  ۵. اگر بیسوادی ۶. اگر پیری و سنت بالاس    . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار .ایناهمش مهمه،   بچه مسئولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت با دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچه بیچاره،  تو پیر و دایم المریض باشی ،تو اوج جوونیشم شاهد مرگ پدرمادذش باشه،  من خودم مادر دوتا بچه هستم،   ناراحتم میشی، ناراحت  شو اما اینو بدون  بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب   لطفشونه  ،  تروما نسازید برا بچه بیچاره ،  اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

من به مادرشوهرم هی میگفتم ما رسم نداریم ولی اگه شما خیلی دلتون میخواد بگید فامیلاتون بیان

مامانمم همینو میگفت اونم دیگه دست برداشت

ولی از اون طرف زن عموم بی دعوت اومد همه چیزو نگاه کرد پاشد رفت یه دور از سرویس چوب و تمام وسایل برقیم دوباره برای خودش جهاز خرید😐اعصابم خورد شد

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه ما اصن عروسی نمیگیریمم چرا باید بیان :/

شایدم نیان

مطمئنی میان؟ 

براماهم اومدن دیگه تحمل کردم 

❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫   ۱. وضع مالیت خرابه ۲.اگروضعت خوبه ولی خسیسی ۳. اگر بیماری جسمی یا روحی داری ۴. اگر زود جوش وعصبی هستی،مطمئن باش اعصاب بچه رو هم نداری  ۵. اگر بیسوادی ۶. اگر پیری و سنت بالاس    . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار .ایناهمش مهمه،   بچه مسئولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت با دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچه بیچاره،  تو پیر و دایم المریض باشی ،تو اوج جوونیشم شاهد مرگ پدرمادذش باشه،  من خودم مادر دوتا بچه هستم،   ناراحتم میشی، ناراحت  شو اما اینو بدون  بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب   لطفشونه  ،  تروما نسازید برا بچه بیچاره ،  اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

من به مادرشوهرم هی میگفتم ما رسم نداریم ولی اگه شما خیلی دلتون میخواد بگید فامیلاتون بیانمامانمم همی ...

من خوشم‌نمیاد‌واقعا وسایل الکی بریز و‌بپاش کنم اینور اونور خونه خیلی از وسایلم رو اصن‌نمیخام از کارتن در بیارم استفاده ای ندارم ازشون

به به چه دختر عاقل و فهمیده ای هستی،،عروسیتونم مبارکه گلم،،من جات بودم اصلا نمیگفتم مگه نباید شما دعوت کنی و خبر بدی ک بیان ببینن؟؟ هیچی نگو ول کن کشش نده هر وقتم پرسیدن با خنده بگو خوشم از این رسما نمیاد بلاخره ک میایین خونم میبینین دیگه،،ی سوال خودت دوست داری مراسم عروسی نگیرید؟؟؟

اگه دوست نداری کم کم زمزمه بنداز که دوست ندارم کسی بیاد ببینه و دلم میخواد خودمو وشوهرم وسایلمو بچین ...

واقعا با فامیل مادرشوهرم کاری ندارم خیلی‌مهربون و ماهن وای فامیلای پدریش نگم واستون :/ 

بگو بعدا خودم میچینم عادت ندارم بعد فراموش میکنم چیو کجا گذاشتمیا بگو میخوام اول گرد گیری کنم

همین بخدا میان می‌چینند آدم تا یکسال باید‌دنبال وسایلش بگرده 

من خوشم‌نمیاد‌واقعا وسایل الکی بریز و‌بپاش کنم اینور اونور خونه خیلی از وسایلم رو اصن‌نمیخام از کارت ...

کار خوبی میکنی عزیزم 

واقعا خیلی از وسایل تا مدت ها استفاده ای ندارن

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40