2777
2789

سرم درد میکنه قلبم خیلی وقت بود  تیکه تیکه شده بود با زیر پا گذاشتن  غرورم  به هم وصلش کرده بودم امشب خاکستر شد 

امشب فهمیدم هیچوقت شوهرم دوستم نداشته انگار 

ما دیگ خیلی وقته حرفی برای گفتن نداریم فقط تنها حرفمون سر شام ده دقیقه راجب دخترم حرف زدنه 

بغض سنگینی تو گلومه 

فکر میکنم هر آنه ک بترکه 

وقتی بترکه راحت نمیشینم انقدر داد میزنم گریه میکنم خودمو میزنم تا صدام ب خدا برسه انگار خیلی وقته منو یادش رفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی گفت مگه بهت؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه درصد احتمال بده که اشتباه فکر میکنی

چیو ؟ چند روز چند بار اشتباه کنم ؟؟؟

بچه نیستم ک میفهمم 

هیچوقت نشده بگه فلان چیز بهت میاد آرایش کن یا تکن 

اینو بپوش اینو بخر دلت گرفته ببرمت جایی 

دلم برات تنگ شده خیلییییییی وقته دوستت دارم نشنیدم 

شبا زود می‌خوابه ک مت ازش رابطه نخوام 

وقتی هم میرم بغلش میکنم میره اونطرف 

خیلییییی چیزا کدومو بگم 

هیچوقت با من مشورت نکرده اون جدا میره مسافرت منم جدا 

فقط کم محلی جواب میده با غذایه خوب و لباسایه خوب نه لباس خواب از اون تاپ و شلوارک تنگ تنگ و یقه باز& ...

من هیچکس و ندارم خانوادم طردم کردن  با هیچکس رفت و آمد نمی‌کنیم 

اگ نخوام دو کلمه هم در مورد بچه باهاش حرف نزنم دق میکنم

چند وقت ازدواج کردید از اتفاقات روزانه زندگیتون بهم بگید با هم دنبال هدف مشترک باشید با هم وقت بیشتر ...

بقران قسم من میخوام بهش میگم اون نمیخواد هیچ حرکتی نمیزنه خب معلومه با اجبار باهام مونده دیگ من چقدر پیش قدم شم