2777
2789

عروسم خیلی به من وابسته شده طوریکه فقط روی شونه ی من غذا میخوره و اگه تو قفس باشه به ندرت غذا میخوره و ضعیف میشه، برای همین همیشه من دغدغه دارم اینو نمیتونم تنها بزارم😐

حالا فردا اجبارا باید برم باغمون و حدود ۱۲ ساعت این تو خونه تنهاس و میترسم از نبود من غذا نخوره و تلف بشه یا مریض بشه

سوالم اینه برای عروس هلندیم(حدودا ۳ ماهشه) ضرر نداره تو ماشین ۴۰ دقیقه رفت و ۴۰ دقیقه برگشت ببرمش؟ به نظرتون تو خونه بزارمش یا ببرم با خودم؟

شد شد ، نشدم که عادت دارم =)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا مال من دوسالشه همه جا بردمش همه جا😂😂😂کیفم میکمه فقط گرم و سرد نشه بالاشم بچین

قطعا نصف افراد سایت منو میشناختن با افتخار کاربری چهارممه کاربر namiraz ام سر تاپیک دختر همسایه ترکید 💔🤐 شمارهام تموم شده نینی یار مداراکن😂🤍روانشناسی🖤تربیت معلم 🖤 طب سنتی🖤

منم داشتم اما رفت...

ببین عروس هلندی کلا همینه همشون مثل هم هستن و همه عاطفی هستن

من با قفس بردمش اما قفس تو بغلم بوده و باهاش حرف میردم اونم کلی ترسیده بود چون تو دست انداز میرفتیم

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
منم داشتم اما رفت... ببین عروس هلندی کلا همینه همشون مثل هم هستن و همه عاطفی هستن من با قفس بردمش ...

کجا. رفته

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم