2777
2789
عنوان

کیا مث من از خودشون متنفرن😭

206 بازدید | 12 پست

امسال رتبم خیلیییی  بد شد حتی از سال قبل دری هم خیلییییی خوندم دلم خونه الانم با گریع دارم تایپ میکنم مامانم خیلییی غصه میخوره که قبول نشدم منم میخوام امسال بمونم نگین که همه چیز کنکور نیست که واسه من مهم ترینه مامانم بعضی وقتا گریع میکنه بعضی وقتا اعصابش خورد بشه سرکوفت میزنه منم دلم میشکنه اما چیزی نمیگم چون حق داره

ای کاش من نبودم لیاقت فرزند مادرمو ندارم 😭 بارها به خودکشی فک کردم اما میگم من نه تنها اونو خوشحال کردم با خودکشی باعث میشم خفت هم بکشه وقتی ازش میپرسن دخترت چکار کرده خفتیو تو چهرش میبینم خودم روم نمیشه تو خیابان برم 😭😭 چقد من بدختم دوس دارم اینقدر گریع کنم تا ببهوش بشمو بیدار نشم 

خودتو اذیت نکن

دوباره تلاش کن بشین ببین اشتباهت کجا بوده که نتیجه نگرفتی

اندفعه با یه راه درست پیش برو

برای چیزی که میتونی جبرانش کنی غصه نخور

من الان بعد چندسال و با لیسانس میخوام کنکور بدم

که زخم هر شکست من،حضور یک جوانه شد🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۴ بار برای کنکور دکتری امتحان دادم به سختی درس خوندم شب ها تا ۴ صبح بیدار بودم چون بچه کوچیک داشتم با رتبه زیر ۱۷ تو مصاحبه ردم کردن به آسونی بی خیال این نیز بگذرد .

به آینده فکر کن. این نشد ان شالله قدم های بعدی. زندگی همینه سخت نگیر توانایی هات رو زیاد کن. زبان انگلیسیت رو قوی کن ...ی کاری کن که بهت آرامش بده و با این قضیه کنار بیا. به کسی ربطی نداره که چیکار گردی و نتیجه چی شد.

خودتو اذیت نکن دوباره تلاش کن بشین ببین اشتباهت کجا بوده که نتیجه نگرفتی اندفعه با یه راه درست پیش ...

مجبورم دوباره بمونم کنکور بدم اونقدر از خودم ناامیدم حد ندارع 😭تو مدرسه جز سه نفر کلاس بودم از کلاس هفتم تا دوازدهم تو شهر دور خوابگاه بود فقط بخاطر اینکه تهش خوب میشه آخرم نشد 

مجبورم دوباره بمونم کنکور بدم اونقدر از خودم ناامیدم حد ندارع 😭تو مدرسه جز سه نفر کلاس بودم از کلاس ...

اشکال نداره بخدا چندسال بعد اصلا این روزا برات مهم نیست

توکل کن بخدا همه تلاشتم بکن

مطمعن باش نتیجه میگیری

موفق باشی❤

که زخم هر شکست من،حضور یک جوانه شد🌱
من ۴ بار برای کنکور دکتری امتحان دادم به سختی درس خوندم شب ها تا ۴ صبح بیدار بودم چون بچه کوچیک داشت ...

ارع درسته پشتکار دارم اما وقتی میبینم مادرا بچهاشون قبول میشن من نشدم اشک تو چشام جمع میشه ناامید میشم از خودم ای خدااا چی میشد بمن جسم نمی‌دادی 

ارع درسته پشتکار دارم اما وقتی میبینم مادرا بچهاشون قبول میشن من نشدم اشک تو چشام جمع میشه ناامید می ...

سخته می فهمم 

ولی خودخوری فایده نداره ی چند وقت بهش فکر نکن کارهای متفرقه کن بعد دوباره استارت قوی بزن.

کنکور همینه ناعادلانست. اگر می خای بخونی با قدرت بخون .به دیگران فکر نکن.رشته خوب می خای هر چقدر که لازمه  تلاش کن و مایه بزار .به نزدیکاتون هم بگید لازم نیست دیگران بدونن که دارم برای کنکور می خونم چون دونستن بقیه فقط ایجاد استرس برای شماست.

من دفعه آخری که شرکت کردم هیچ کسی اطلاعی نداشت و خیلی راحت بودم چون بعدش نیازی به توضیحی نبود.

وای سال چندمت بود؟ منم امسال سال چهارمم بود ولی کم اوردم بیشتر ساللی قبل خوندم واقعا ولی اخرکاری گند زدم دانشگاه ازاد بودم یه ترم مرخصی گرفتم میفهمم ادم از عذاب وجدان وحال بد دلش میخواد بمیرع خوب میفهمم چی میگی انقدر حس بدیه نتونی خودتو ثابت کنی به خودت مامان بابات

معجزه خود تویی ...🩵🌱

مجبورم دوباره بمونم کنکور بدم اونقدر از خودم ناامیدم حد ندارع 😭تو مدرسه جز سه نفر کلاس بودم از کلاس ...

تک تک حرفات یاد خودم میافتم چقدر شرایطمون شبیه به هم هست

معجزه خود تویی ...🩵🌱