2777
2789
عنوان

زندگی با ناپدری یا نامادری

2540 بازدید | 11 پست

17سالمه بابام از ۸سالگیم ازدواج کرده مدتی با نامادریم زندگی کردم خیلی سخت بود بعد اینکه کتک کارییاش شروع شد اومدم پیش مامانم بعد ۵سال مامانم با رضایت منو داداشم ازدواج کرد من برگشتم خونه بابام دوساله اونجام چند شب پیش با نامادریم بحث کردم شدید و از خونه زدم بیرون ی هفته اس با مامانمو نا پدریم زندگی میکنم آدم خوبیه ولی من از ایندمو حرف نگاه مردم میترسم اینجا بمونم کسی تجربشو داره راهنماییم کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف مردم برات مهم نباشه چون درهرصورت حرف میزنن

ناپدریم جوونه خیلی پیر نیست خیلیا میگن نمیشه اینطوری زندگی کرد

داداشم میگه برگرد خونه بابا اصلا نمی‌دونم چی درسته

ناپدریم جوونه خیلی پیر نیست خیلیا میگن نمیشه اینطوری زندگی کرد داداشم میگه برگرد خونه بابا اصلا نمی ...

خب جوون باشه دوست من دخترش ۱۶سالشه باناپدری زندگی میکنه که خیلی جوونه خیلی هم دوسش داره حتی بهش میگه بابا

خودتوپیداکن. بقیه چیزاتوگوگل پیدامیشه
خب جوون باشه دوست من دخترش ۱۶سالشه باناپدری زندگی میکنه که خیلی جوونه خیلی هم دوسش داره حتی بهش میگه ...

باباش فوت کرده یاچی؟

من شرایطم جوری نیست آخه مامانم که اعتماد کامل داره ولی خب من خیلی میترسم نکنه ی اتفاقی بیوفته این ترسو بقیه انداختن ب جونم هر کی میرسه میگه با کی زندگی می‌کنی و.. بعد میگم می خواهم برگردم با مامانم زندگی کنم همه میگن یعنی شوهرش چی میشه و...یا میگن فلانی ناپدریش چش بدی ب دختر زنش داشته و کلی اتفاقات اینطوری تعریف میکنن برام ولی ناپدریم خداییش خیلی خوبه😕

باباش فوت کرده یاچی؟ من شرایطم جوری نیست آخه مامانم که اعتماد کامل داره ولی خب من خیلی میترسم نکنه ...

فوت نکرده طلاق گرفتن 

یجیزی بگم همه چیزی بستگی به خودت وبرخوردت داره اگه یه وقت هم حرکت یانگاه بدی ازناپدریت دیدی فورابه مادرت بگوواین ترس روهم ازخودت دورکن قرارنیست همه تاپدری ها بد باشن

خودتوپیداکن. بقیه چیزاتوگوگل پیدامیشه
فوت نکرده طلاق گرفتن  یجیزی بگم همه چیزی بستگی به خودت وبرخوردت داره اگه یه وقت هم حرکت یانگاه ...

مرسی از راهنماییت

آرامشم اینجا بیشتره درست میگی فکر حرف بقیرو نمیکنم دیگ🤦🏻‍♀️ برنمیگردم

خواهشا کمکم کنید 

من از ۵سالگی پدر مادر همش دعوا میکردن و کتک کاری میکردن مامانم سال بعدش با یکی رفیق شد (پسر)  من شدم ۱۷ ساله  ۵ساله که با اون مرده ازدواج کرده مامانم  من خونه مامان بزرگم (مامانه مامانم)میمونم  مامانم خیلی دوسم داره و اهمیت میده پدرم اهمیت میده  ولی بابام اینا پولدارن خیلی خسیسه بابام  عروسی داییم به کارتم ۵۰۰تومن زده بود گفته بود برو پیرهن بگیر بابا با یه زنی حرف میزنه که همش به زنه پول میزنه ملیونی و شارز میفرسته ولی به من نه 

مامانمم با ناپدریم زندگی میکنه ناپدریم و دوس ندارم از من بدش میاد بام حرف نمیزنه قیافه میگیره همش به مامانم کار میگه برام اینو بپز اونو بپز حتی پول خرید هم به مامانم نمیده میگه خودت برو با پول خودت  مامانم خیلی دوسش داره وقتی برای مامانم زیاد خرج نمیکنه ولی مامانم براش خمه چیز میخره من میگم مامان نخر براش میگه اصلا به تو ربطی نداره  طرفداری ناپدیم و میکنه یه داداش ۲۱ساله دارم که منو آدم حساب نمیکنه کلا با مامان بابام حرف نمیزنه و شهرستان میمونه پشت سرم بد میگه منو میزنه 🙃 

میخوام بمیرمممم راحت شم  تحمل ندارم دیگه رفتارای مامانم و ناپدریم و فش دادنای بابام به من🙃