2777
2789

بدن ادما فرق داره. معمولا ازمایش سه ماه یباره. واسه من بعد از شش ماه اوکی شد با لووتیروکسین

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدن ادما فرق داره. معمولا ازمایش سه ماه یباره. واسه من بعد از شش ماه اوکی شد با لووتیروکسین

بله درسته تیروئید شما رو به 6 بود که انقد طول کشید ؟

در انتظار ارامش . .♡
بله درسته تیروئید شما رو به 6 بود که انقد طول کشید ؟

اره واسه من ادا اصول داشت. یا زیاد میشد یا کم. انقد دوز قرصو تغییر داد که اوکی شد

همه این طور نیستن البته

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اره واسه من ادا اصول داشت. یا زیاد میشد یا کم. انقد دوز قرصو تغییر داد که اوکی شد همه این طور نیستن ...

خداروشکر که خوب شدین 🙃 من تازگهی متوجه شدم تیروئید رو به6🥺 یک هفته قرص مصرف میکنم  

در انتظار ارامش . .♡
خداروشکر که خوب شدین 🙃 من تازگهی متوجه شدم تیروئید رو به6🥺 یک هفته قرص مصرف میکنم  

تا سه ماه بعد خوب میشه. شش عدد بدی نیست.

تا سه ماه بعد خوب میشه. شش عدد بدی نیست.

شاید عدد بدی نباشه ولی اقدام به بارداری کرده بودم ۷ماه بعد این همه مدت متوجه شدم تیروئید دارم و مانع بارداری و دکتر بهم اجازه بارداری نمیده تا نرمال شه😔

در انتظار ارامش . .♡
شاید عدد بدی نباشه ولی اقدام به بارداری کرده بودم ۷ماه بعد این همه مدت متوجه شدم تیروئید دارم و مانع ...

من حامله بودم فهمیدم رفته رو بیست.‌ بعدش با قرص نرمال شد و اتفاقی هم نیفتاد.

اوکی میشه نگران نباش. 

من حامله بودم فهمیدم رفته رو بیست.‌ بعدش با قرص نرمال شد و اتفاقی هم نیفتاد. اوکی میشه نگران نباش.& ...

مرسی که انقد مهربونی دلمو آروم کردی😊

در انتظار ارامش . .♡