2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم برا عشقم تنگ شده😭😭گفتی هرچی دلت خواست بگو:)

مردم اینجا☝️🙃         گمان میکنند!🤔      چون دختریم🧕😃                خیلی ضعیفیم !🚶‍♀😑💔       هیچ کاری از دستمون بر نمیاد😒🔪        بایدبگم که🥺.   دختر رو اشتباه تلفظ کردین🤞🏻😜.     دختر آظریفن😁💚.      نه ضعیف😊  ☝🏻         اگه پای مردونگی بیفته🤪✊🏻   از مردای الان😉✋.     مردتریم😼👊🏻     خودم تکی😏🖐🏻   یه پا ارتشم😎🔥              و۰۰۰به امید اون روز رخ مولایم حضرت مهدی (علیه سلام) راببینم🥺

نیاز دارم با یکی حرف بزنم 

داشتم به گذشته فکر میکردم دیدم دلم برای آدم های گذشته تنگ نشده دلم برای حس هایی که تجربه کردم تنگ شده بعد یه لحظه با خودم گفتم چقدر سنگدل شدم از خودم ترسیدم از اینکه اون آدمها برام مهم نبودن 

نیاز دارم یکی دیگه منو ببینه و بگه آیا من سنگدل و بی احساسم؟

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

من از بس با هیچکی درددل نکردم بلد نیستم ‌ همیشه خودم توی ذهنم با خودم حرف میزنم 😑🙊

منم همینطورم اصلا کسی تاحالا نبوده که باهاش درد و دل کنمو حرفمو بدون هیچ نگرانی بهش بگم و بلد نیستم تو اینجور شرایط چیکار کنم برا همینم همش میریزم تو خودم و امشبم که دلم خیلی گرفته

واسه همینم این تاپیکو زدم که هرکی دلش گرفته و غصه داره حداقل به یکی بگه که روی دلش سنگینی نکنه

بچه داری دوتا بچه دارم شیردهی خیلی خسته ام انگار توان هیچ کاری ندارم دلمم گرفته

خداوند به حق خانم فاطمه الزهرا بهت توان بده

تحمل بده

صبربده

که مامان آرومی باشی بهم نریزی

خسته نباشی قهرمان

منم شیربه شیردارم

خابوندمشون

یکیش تب داره فعلابیدارم

منم همینطورم اصلا کسی تاحالا نبوده که باهاش درد و دل کنمو حرفمو بدون هیچ نگرانی بهش بگم و بلد نیستم ...

اوهوم 🥺من حتی توی مجازیم که کسی منو نمیشناسه نمیتونم درد دل کنم . 🥺☹️اصن تواناییش ندارم