2777
2789

سلام. خانوما کسی میدونه برا ترش کردن معده کودک ک باعث میشه شبا سرفه خشک داشته باشه چی خوبه؟ 

پسرم ۵ سالشه، خیلی سرفه میکته شبا‌ . معدش ترش میکنه. خیلی بردم دکتر امپرازول و فاموتیدین ، کتوتیفن سیتریزین مونته لوکاست و... خیلی دارو دادن ولی اثر نمیکنه‌ 

اول مرداد مریض شدیم گفتن کروناس، یه هفته سرفه داشت بهتر شد تا حدودی دو سه روز بعد سرفه های خشک شبانه ش شروع شد ، بروفن هم بخاطر تبش مصرف کرد فکر میکنم علتش شربت بروفن باشه‌ کسی تجربه ای داره ممنون میشم بگه‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معده بچه سرده. ترکیب گلاب و عرق نعنا و عرق زنیان بده

قرص هم پنتاپرازول و دمپریدون بده

سیب زمینی و ماکارونی و فست فود و سرکه و لبنیات حذف کن

بچه کمبود آهن و ویتامین ب شدید داره

هر از گاهی ترکیب گاوزبان و استخدوس بده

دمنوش بابونه . جوشانده شیرین بیان، چای به، 

خاک شیر تخم شربتی بارهنگ گلاب بیدمشک      همه اینا رو با عسل شیرین کن.

سیاهدونه نیمکوب کن و با عسل خمیر کن و هر شب قبل خواب و هر صبح ناشتا بهش بده. دو هفته بده و یه هفته نده.

در کنار اینا باید حتمااااا بره ورزش

دختر من ۳ سالشه حدود سه هفته میشه دلپیچه داره و ترش میکنه و مدفوعش شل شده و اسیدی همهی پاهاش سوخته دکتر شربت مترونیدازول داد سوختگی خوب شد ولی تا شربتش تموم شد دوباره پاهاش سوخته نمیدونم چیکارش کنم

اصلا بچه سه ساله چرا باید ترش کنه 

معده بچه سرده. ترکیب گلاب و عرق نعنا و عرق زنیان بده قرص هم پنتاپرازول و دمپریدون بده سیب زمینی و ...

عرق نعنا برا رفلاکس بد نیس؟ 

دمپریدون دکتر واسش نوشته بود چون دو شب بالا اورد بعد شام ک دیگه تکرار نشد بهش ندادم. خوندم دمپریدن برا حالت تهوع و استفراغ. برا ترش کردن معده هم تاثیر داره؟ 

دختر من ۳ سالشه حدود سه هفته میشه دلپیچه داره و ترش میکنه و مدفوعش شل شده و اسیدی همهی پاهاش سوخته د ...

از سردی معده و گرمی کبد هم میشه. من بردم دکتر طب سنتی گفت بارهنگ و گلاب و عسل بهش دادم. خوب شد . ولی وقتی مریض شد تب بالا داشت بهش بروفن داد ، فکر میکنم بروفن اینجورش کرد هم اینکه کلا بچه الرژیکه گردو تازه هم خورد میگم گردو هم بی تاثیر نبوده.