2777
2789
عنوان

ترش کردن معده کودک و سرفه های خشک شبانه

| مشاهده متن کامل بحث + 7952 بازدید | 29 پست
تو نگفتی ریفلاکس داره،میگی ترش میکنه،شیر اسید معدرو خنثی میکنه،قطعا عارضه ی شیر کمتر از اینهمه داروئ ...

ترش کردن مگه همون رفلاکس نیس؟ 

میگه معدم ترش میکنه میاد بالا . تا گلوش میرسه برمیگرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امپرازول رو چند وقت دادی چطور دادی؟

امپرازول یکماه شاید .... بردم دکتر طب سنتی. 

گفت هر روز صبح نصف مرباخوری بارهنگ، نصف لیوان اب جوش ۲۰ دقه دم کنم بعد یه ق مرباخوری گلاب بریزم. تا دوماه. 

همون روزای اول نتیجه داد امپرازولو دیگه ندادم. 

گرمی کبد دیگه چیه؟اعصابم بهم ریخته میگم نکنه مشکلش جدی باشه؟ دخترم فاویسم هم هست تا اردیبهشت داشت ...

دکتر طب سنتی و طب اسلامی اینا رو میگن. 

انتی بیوتیک هم باعث تشدید رفلاکس میشه‌ 

به دکترش بگین اگه واسش ضرری نداره پروبیوتیک واسش،تجویز کنه .‌چون انتی بیوتیک خورده باکتری های مفید بدنش از بین میره زود مریض میشه خدای نکرده.‌

منم این مشکلات دارم. یکیتو همین نی نی سایت این حرفو بهم زد منم ب دکترش گفتم واسش،قرص لاکتول نوشت از امشب شروع کردم میدم. برا سیستم گوارش خوبه خدا کنه برا این ترش کردنشم نتیجه بده 

شما طب سنتی بلدین؟  چون از چیزایی ک دکتر گفته هم شما گفتین

تا حدودی بله.من یه نسخه برای رفلاکس بزرگسال می ذارم بخون. یه چیزایی دستت میاد.

۱. میوه رو تا میتونی به شکل کمپوت درست کن و بهش هل و زعفرون و دارچین، هر کدوم عشقته بزن، گلاب هم بزن، یا اصلا شیرینش نکن و یا با عسل شیرین کن.

۲. کپسول ریلکس هرب بگیر که آرامبخش گیاهیه و روزی دو تا صبح بخور. دارو خونه یا اینترنت بگیر

۳. اگه مشکل کلیه و فشار خون نداری آمپول ب کمپلکس بگیر و پنج تا ده تا، بسته به ضعفت، هر سه روز یکبار بزن، بعد هفته ای یکی بعد دو هفته یکبار، ببین هر وقت بودنت سرد و سست بود بزن.

۴. کپسول فرفورت گاین یا فرفورت دئودنال فرقی نداره با هم ، تا سه ماه اگه مشکل کبدی نداری روزی دو تا بخور، اگه یبوست گرفتی روزی یکی

۵. شب قبل خواب و صبح ناشتا یه قاشق چای خوری سیاهدونه بریز دهنت و بجو حسابی و با آب گرم و عسل و گلاب قورت بده

۶. هر روز به خصوص وقتی احساس رفلاکسی داری یه مغز گردو کامل با یه قاشق مربا خوری پر زنیان بریز دهنت و مثل آدامس بجو و با آب عسل و گلاب گرم قورت بده

۷. دم نوش بابونه، نعنا، آویشن، گزنه، گل محمدی، ختمی ، ترکیب گاوزبان و استخدوس رو زیاد بخور،

۸. شربت بیدمشک و گلاب زیاد بخور

۹. نزدیک ظهر یا صبح ناشتا خاک شیر رو توی آب بجوشان حسابی و بخور.

شربت ردکولد حاوی عصاره شیرین بیان و عناب ضد سرفه، ضد ویروس و ضد تب و مهم تر از همه به تقویت سیستم ایمنی بدن هم کلی کمک میکنه و این شریت برای کودکان بالای 2سال هم استفاده میشه و طعم این شربت بسیار مورد پسند کودک شما است و مصرف این  شربت کودکتان را مقابل ویروس ها مقاوم میکنه. اینم لینک خرید: http://pasarpharma.com/product/redcold/

سلام. شما خودتون استفاده کردین؟ داروخونه ها هم دارن؟

بله خودمم استفاده کردم هم در دوره ای که کرونا داشتم و هم وقتی سرما میخورم استفاده میکنم و برای سرفه عالیه و این که داروخانه ها هم دارند آنلاین هم میشه خرید فقط کافیه ردکولد رو سرچ کنید.

سلام. شما خودتون استفاده کردین؟ داروخونه ها هم دارن؟

سلام ببخشید توتاپیکای قبل خوندم پسرتون آلرزی هم داره. میخوام بدونم کورتونی که استفاده میکنه برا آلرژیش؟ من دخترم آلرزی داره درگیراونم