2777
2789
عنوان

شوهر بی منطقم😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 66 پست
دقیقا عین حرفتونو گفتم گفت بیجا کردی جای مادرم رو سرته😔😔همیشه خانوادش مخصوصا مادرش تو اولویتشه میگ ...

مادرت اخلاق شوهرت رو نمیدونه ؟

اگه بیاد ممکنه شوهرت بداخلاقی کنه ینی ؟

ولی بنظرم مادرت اگه نیاد بهتره اکه هم دلش طاقت نمیاره و اصرار داره بذار بیاد شوهرت حق نداره واقعا حرفی بزنه مگه اونجا فقط خونه اونه 

تورو خدا یه دونگی از خونه بنامت کنه دوروز دیگه میگه اینجا خونه منه خوشم نمیاد بمونی 

اسی تو رو خدا به مامانت بگو نیاد

داماد ما هم مثل شوهر تو 

وقتی خواهرم زایمان کرد مامانم رفت کمکش 

شهوهر خواهرم به مادرم محل نزاشته بود و بی احترامی کرده بود

بعد از ۱۳ سال مامانم هنوز یادشه

هر وقت تعریف می کنه اشک تو چشماش جمع میشه

یه چیزی به مامانت بگو که نیاد ولی جوری بگو ناراحت نشه

شده آااااااایا غمی ریشه به جانت بزند😔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به جان خودم شوهرم یه روزی همچنین حرفی بی دلیل بزنه تف به من اگه نزنم دهنشو پر خون نکنم، ولم کنید، میگم ولم کنید بزنمش، دستمو دل کنید چاقوی من کو میخام خرخرشو پاره کنم، تفنگمو بدین 😂. عزیزم جای شما بودم احترام مادرم رو حفظ میکردم میگفتم مادر شما فعلا زحمت نکش مادرشوهرم زنگ زده میخایم بریم اونجا بمونیم الله وکیلی می‌ریختم رو سر مادر شوهر دست به هیچ کاری هم نمیزدم، افسردگی حاد هم نشون میدادم پدرشون در میاوردم گریه هم نکن یکم محکم باش 

🥴امضام نمیاد 
بهش گفتم میگه کاراتو مادرم انجام میده یا خودم

پس تا میتونی حتی برا آب خوردن بگو به دستت بدن

از جات تکون نخور حتی یه متر

ایقد ازسون کار بکش ودستور بده تا خودش و مادرش احساس  کنن داری زیاده روی میکنی. ولی به روت نیار وادامه بده

اونوقت خودش میگه مادرت رو بگو بیاد کمکت🤣

به نظرم نباید کوتاه بیای با خونسردی بگو زنگ بزن مامانت اینا بیان برا اثاث کشی عزیزم نوبت اوناس کمک ب ...

دقیقا همینو گفتم گفتن نمیتونم تو این اوضاع از پدر مادرم پذیرایی کنم ایشالله بعد اسباب کشی میان دوهفته برا کمک هم مامانتو خواهرتو میگیم بیان 

دقیقا همینو گفتم گفتن نمیتونم تو این اوضاع از پدر مادرم پذیرایی کنم ایشالله بعد اسباب کشی میان دوهفت ...

ایووول دمت گرم👍

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
دقیقا عین حرفتونو گفتم گفت بیجا کردی جای مادرم رو سرته😔😔همیشه خانوادش مخصوصا مادرش تو اولویتشه میگ ...

بگو نمی‌خوام منت مادرت رو سر من باشه یا مادرت نیلد یا من میرم خونه مادرم شوهرتون پارانویید نداره احیانا

[QUOTE=249419985]دقیقا همینو گفتم گفتن نمیتونم تو این اوضاع از پدر مادرم پذیرایی کنم ایشالله بعد اسباب کشی میان دوهفت ...[/QUOTE خب شاید مامانت اینا باهاش خوبن روش میشه بگه به اونا بعدشم با اونا راحت تری دیگه چکار داری آخه 

جسمم اینجاس و روحم جایی که او نفس میکشد
 واقعا باورم‌نمیشه یه مرد نزاره مادر خانمش بیاد خونش بعد بگه مادر من رو سرته چقدر خدا نشناس . چ ...

تو این تاپیک از شدت حرص فشارم داره میره بالا😑

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
ایووول دمت گرم👍

حالا خدایی رابطه شوهرمو مامانم اینا خیلی خوبه خدارو شکرحتی خونه خریدنی مامانم طلاهاشو داد شوهرم پنجاه میلیون وام هم گرفت داد به ما ...حتی از مادر خودش مامان منو بیشتر دوست داره  ولی من فکر کردم میخواد سو استفاده کنه به خاطر همین نگفتم بیان من مثل آسی اصلا نمی‌ذارم حرمت مادر پدرم شکسته بشه البته آسی هم به نظرم نمی‌خواد شر به پا کنه و زندگیشون دوست داره وگرنه حتما یه واکنشی نشون میداد