2777
2789
عنوان

شوهر بی منطقم😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 66 پست
اینم یه جورتوهینه که برا کار کردن خانوادت و میخواد!

اره دقیقا منظورم همینه انگار وظیفه پدر مادر کنه که بیان اسباب کشی من چرا مادر خودش نمیاد مامان من با کمرو قلب عمل کرده بیاد به خدا دوهفته پیش کرونا گرفته بودم همش خونه مامانم بودم خوبم کرد فرستادم خونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دقیقا منظورم همینه انگار وظیفه پدر مادر کنه که بیان اسباب کشی من چرا مادر خودش نمیاد مامان من با ...

به نظرم نباید کوتاه بیای با خونسردی بگو زنگ بزن مامانت اینا بیان برا اثاث کشی عزیزم نوبت اوناس کمک بچه شون کنن😏ناراحتم شد اهمیت نده

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

لباس های باکیفیت زیبا خوشگل و شیک را با قیمتی کم و ارزان و ارسال به راسر کشور از ما خرید کنید برای دیدن مد و لباس های روزانه مون به شماره‌ی ۰۹۱۵۰۷۱۱۱۰2 تماس بگیرید یا پیامک بدید 

بگو منم از مادرت خوشم نمیاد خونم باشه برام پرستار بگیر

دقیقا عین حرفتونو گفتم گفت بیجا کردی جای مادرم رو سرته😔😔همیشه خانوادش مخصوصا مادرش تو اولویتشه میگه مامانم داره خیلی در حقت لطف میکنه ک کمک حالته😔امشب خیلی دلم گرفته 😭 ولی هیچوقت ب مادرم نمیگم نیا اصلا نمیتونم 

خدایا شکرت... 
هیچ مشکلی نداره میگه خوشم نمیاد مادرت یا یکی از فامیلات بیان خونم

شاید زیاد میان توهم کم کم عادت کن کاراتو بکنی البته مادر شوهرم این مرضو داشت حتما مادرشوهر تو می خواد بیاد پسرشو یاد داده خانوادتو بی ارزش نکن

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

دقیقا عین حرفتونو گفتم گفت بیجا کردی جای مادرم رو سرته😔😔همیشه خانوادش مخصوصا مادرش تو اولویتشه میگ ...

مظلوم نباش .به خاطر بچت هم شده جلوی ظلم وایسا !

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
دقیقا عین حرفتونو گفتم گفت بیجا کردی جای مادرم رو سرته😔😔همیشه خانوادش مخصوصا مادرش تو اولویتشه میگ ...

یه جوری به مادرت بگو که نیاد ... شاید اینطوری یه بار از دستت ناراحت بشه، ولی اگر بیاد، با بی‌احترامی‌های شوهرت تا چند روز ناراحتی‌های مختلفی پیش میاد.