2777
2789
عنوان

خودرو45

| مشاهده متن کامل بحث + 30691 بازدید | 23 پست

سلام

مزخرف ترین سایت خرید و فروش ماشین هست

من برای خرید ماشین متوجه شدم بی در و پیکرترین سایت هست

نه تلفن داره ک جواب بدن فقط گویا 

اصلا ماشین هایی ک زدن ب نظرم وجود نداره 

چون وقتی قیمت پیشنهادی هم میزنی هیچ کسی باهاتون تماس نمیگیره

من ک عمرا ماشین برای فروش بدم دست اینا وقتی برای خرید اینجورن 

حیف ک همراه مکانیک فقط تهران هست و فکر کنم دو استان دیگه،،،کاش شهر ما هم ساپورت میکرد واقعا عالیه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو هستم،،،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان من چند روز پیش ماشینم رو بردم نمایشگاه بفروشم گفتن ۶۵۰ بردم خودرو ۴۵ با کلی احترام و خوش ...

شما احتمالا خودی نیستید با این خودرو ۴۵

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو هستم،،،

دوستان خواهشا توجه کنید تجربه واقعی و داستان محورم رو میخوام بگم، حتما براتون مفیده و کمک کننده‌ست

شاید خوندنش ۵ دقیقه ازتون زمان بگیره ولی باعث میشه حداقل ۲ ساعت تو وقتتون سرفه‌جویی کنید و تایمتون رو هدر ندید.

از عمد هم کامل نوشتم که فکر نکنید دارم دروغ میگم.

من نزدیک دو سال پیش یه تیگو ۷ داشتم که قصد فروشش رو داشتم

قیمت بازار دستم بود، اولین بار سر زدم به سایت خودرو ۴۵، همونجا آنلاین کارشناسی میکردن، و قیمت می‌دادن و میگفتن این قیمت ازتون بر میداریم

بعد اون موقع قیمتی که میدادن خیلی پایین تر از قیمت بازار بود

گذشت و گذشت تا اینکه چندوقت پیش قصد فروش ۲۰۷ اتومات صندوقدار رو داشتم

دوباره گفتم یه سر به سایتشون بزنم

رفتم مشخصات رو کامل زدم و دیدم این سری اتفاقا خیلی قیمت معقول و خوبی گذاشتن و گفتم خب اگر حتی اون کف قیمتی رو هم ازم بردارن خوبه و راضیم.

تایم کارشناسی گرفتم و رفتم از همون اول برخوردشون خوب و محترمانه بود. به حدی که نمیشد چرب زبونیشون رو تشخیص بدی.

کارشناسی رنگ و فنی رو شروع کردن و در همون حین داشتن از خودشون حسابی تعریف میکردن که اعتماد جلب کنن مثلا میگفتن که ما ماشین شما رو خودمون نمیخریم و مزایده میذاریم و بین مصرفکننده و نمایشگاهی اگهیش منتشر میشه.

بعد از اینکه کارشناسی کردن و تموم شد گفتن خب حالا ما اینو می‌ذاریم مزایده ببینیم چه قیمت فروش میره

نزدیک ۴۵ دقیقه یک ساعت ما رو معطل نمایش دروغین خودشون کردن که اره مثلا ما اینو واقعا گذاشتیم مزایده

در حالی که وقتی به من قیمت رو اعلام کردن، من مطمئن شدم اینا همون کلاه.بردار ها و سو استفاده کننده های دو سال پیش

یک قیمت فوق العاده پایین بهم اعلام کردن و من موافقت نکردم بعد باز هم به صورت نمایشی زنگ زدن به یه جایی که ببینن بالاتر‌ راه داره آیا؟

با یک تماس ۲۰ ثانیه ای یهو ۱۵ تومن بالاتر از قیمت اولی بهم پیشنهاد دادن

مثلا اولش گفتن ۷۷۵ بعد یهو کردنش ۷۹۰ خب همین حرکتشون مشخصه که هیچچچ خریداری اون پشت نیست (چرا که با یه تماس مختصر ۱۵ ۲۰ ثانیه ای شما نمیتونی خریدار رو متقاعد کنی که ۱۵ میلیون بیشتر‌ پول بده

بعد که بهش اعتراض کردم که قیمتتون خیلی پاینه و اینا، شروع کرد همینجوری کیلو کیلو عیب و ایراد رو ماشین بیچاره گذاشتن

مثلا میگفت خب ماشینتون ۱۲۵ هزار تا کارکرده

گفتم خب منم همین ۱۲۵ هزار رو زدم داخل سایت خراب‌شده‌تون اونجا به من قیمت ۸۶۰ دادید. جوابی نداشت بده

بعد هم که دیگه از یه جایی به بعد اون احترامشون تموم شد و با حالت تمسخرآمیزی به قیمت مد نظر من (درواقع همون قیمتی که تو سایت کارشناسی کرده بودن خودشون) خندیدن.

خلاصه یک گروه کلاه.بردار و به ظاهر محترم که هیچ ارزشی برای وقت و شعور مراجعه کننده قائل نمیشن و با چرب زبونی در ابتدا سعی در جلب اعتماد شما رو دارن تا ماشین شما رو به قیمت خیلیییی پایینی بخرن.

فقط اگر در شرایط خیلیییی اورژانسی قرار دارید بهشون مراجعه کنید و با این موضوع مشکل ندارید که ۱۰ درصد پایین. قیمت بازار خودروتون فروش بره

به عنوان کسی ک حقیقت پشت این سازمان میدونه واقعا حق کاملا رو به شما کاربر ها و مراجعین میدم !

و این انگار از ی بخش مدرن دیجیتال مارکتینگ شرکت ها و سازمان ها شده !

چشم و گوشتون رو باز تر و با دقت عمیق تر نگاه کنید به همچی

خودرو ۴۵ کلاهبرداری زیاد کرده ماشین های بی رنگ مردم رو با کارشناسی خودش به اسم رنگ دار قیمت پایبندی میخره اصلا مراجعه نکنید کلا ماشین جایی نبرید بزنید خریدار خودرو درمحل بیان دم خونتون اینجوری هیچکس ازتون نمیتونه کلاهبرداری کنه