2777
2789
عنوان

شوهر بی منطقم😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 66 پست

اینقدر که بدجنس هستن

به مامانت بگو بمون سر زندگیت بابااینا رو تنها نذار 

بگو شوهرم مرخصی گرفته.

اگه مامانت نیومد اینقدر از شوهرت و خانوادش کاربکش تا به غلط کردن بیفتن.

به جای تشکرکردن و خوشحال بودن بدجنس میشن

درکت میکنم

بگو..مادرمه احترامش واجبه چندروز میاد بی حرمتی نکن .چون منم عین همون رفتاری که با مادرم میکنی رو با خانواده واطرافیانت میکنم وقتی بیان خونمون.....البته سعی کن با ارامش بگی تا به دعوا منجر نشه..ولی برای خانواده ات ارزش قائل باش الان کوتاه بیایی فردا روز خودتم نمیراره بری 

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم برا همچین مردی تره خورد نمیکنم هرچی میخواد بگه .یا خودم میرم پیش مامانم یا دعوتش میکنم بیاد خونه م .بگو خونه منم هست .منم از ننه بابات بدم میاد و به زور تحملشون میکنم حالا که تو گفتی منم واقعیت و گفتم !😏

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
فقط بگو چرا با این اخلاقش بچه دار شدی؟

منم دوست دارم همینو بدونم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

واقعا چه قدر زندگیا باهم متفاوتند حالا ما اسباب کشی داریم شوهرم گیر داده بگو مامان بابات بیان حالا من میگم بیان چکار تو این بازار شام چجوری من غذا درست کنم همه رختخوابا رو جمع کردم مگه بابا مامانم نورمن که بیان کمک من دوبار اومدن حالا شده وظیفه اگر نیان آقا ناراحت میشه 

واقعا چه قدر زندگیا باهم متفاوتند حالا ما اسباب کشی داریم شوهرم گیر داده بگو مامان بابات بیان حالا م ...

اینم یه جورتوهینه که برا کار کردن خانوادت و میخواد!

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
بهش گفتم میگه کاراتو مادرم انجام میده یا خودم

خب بهتر

مامانتم خسته نمیشه

به مادرت هم همینو بگو

بگو شوهرم و مادر شوهرم هستن همه کارامو میکنن... تو دیگه نیا و خودتو اذیت نکن مادر