2777
2789
عنوان

کسی بوده با دمای پایین بدن باردار شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6756 بازدید | 23 پست

امروز روز سومه ولی لکه بینی هنوز هم هست ولی چند ساعت پیش فقط یه ترشح قهوه ای دیدم و فعلا باز قطع شده، به نظرتون مشکلی ندارم؟ ماه قبل پریودم از ماههای قبل بیشتر بود و درد بیشتری داشتم، نمیدونم چم شده 🥺🥺

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینهمه این ماه شکممو با روغن ماساژ دادم، شیاف سیر گذاشتم، دارو و قرص مکمل خوردم و زردچوبه درمانی کردم آخرشم اینجوری😥😥

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏

چرا هیچکس در مورد مشکل من چیزی نمیدونه😭😭😭

چرا هیچکس در مورد مشکل من چیزی نمیدونه😭😭😭

سلام صبح بخیر مشکل شما بخاطر چیه؟ منظورم اینه که مشکل از طرف شماست یا همسرتون؟ منم همسرم مشکل کم تحرکی داشت که با کلی دارو که دکتر داد و خودم هم داروهای گیاهی بهش دادم مشکلم حل شد و باردار شدم

سلام صبح بخیر مشکل شما بخاطر چیه؟ منظورم اینه که مشکل از طرف شماست یا همسرتون؟ منم همسرم مشکل کم تحر ...

سلام عزیزم من تنبلی تخمدان دارم و ۳ ماهه که لتروزول مصرف میکنم، روز ۱۲ پریودی فولیکول ۱۸ هم داشتم ولی باردار نشدم شوهرمم مشکلی نداره

لکه بینیم روز ۲۹ مرداد تموم شد و با بی بی چک های منفی و آزمایش خون منفی رفتم پیش دکتر و بهم قرص دوفامد داد که تا ۱۰ روز بخورم تا پریود بشم و روز هفتم پریود شدم،هیچی مثل اینکه دلیل لکه بینیم این بوده که پریودم بهم ریخته بوده، خدا بخیر بگذرونه ببینم تو اقدام دیگه چی به سرم میاد 

سلام عزیزم من تنبلی تخمدان دارم و ۳ ماهه که لتروزول مصرف میکنم، روز ۱۲ پریودی فولیکول ۱۸ هم داشتم ول ...

خب خداروشکر که همسرتون مشکلی ندارن چون اگه مرد همکاری نکنه سخت میشه ان شالله مشکل خودتون هم خیلی زود برطرف میشه مشکل زیاد مهمی نیست 

خب خداروشکر که همسرتون مشکلی ندارن چون اگه مرد همکاری نکنه سخت میشه ان شالله مشکل خودتون هم خیلی زود ...

ممنون عزیزم ولی من چون سنم بالاست باید هرچه زودتر باردار بشم بخاطر اینه که عجله دارم که زودتر نتیجه بگیرم