سلام دوستان عزیز من دیشب ۴ روز زودتر از موعد پری لکه بینیم شروع شده گاهی یه ذره بیشتر میشه، گاهی قطع میشه ولی همچنان ادامه داره و درد پریودی هم دارم، هم زیر شکمم و هم کل بدنم درد داره سرمم یکم، دمای بدنمم از سه روز پیش همینطور افت میکنه البته هر روز صبح که مای بدنمو میگیرم ساعت ۵ صبح خیلی هوا سرده و هم پاهام یخ میزنه مثلا امروز ۳۵:۴ درجه بود، خواهشاً اگه کسی تجربه ای در اینمورد داره منو راهنماییم کنه
اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏
امروز روز سومه ولی لکه بینی هنوز هم هست ولی چند ساعت پیش فقط یه ترشح قهوه ای دیدم و فعلا باز قطع شده، به نظرتون مشکلی ندارم؟ ماه قبل پریودم از ماههای قبل بیشتر بود و درد بیشتری داشتم، نمیدونم چم شده 🥺🥺
اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏
سلام صبح بخیر مشکل شما بخاطر چیه؟ منظورم اینه که مشکل از طرف شماست یا همسرتون؟ منم همسرم مشکل کم تحرکی داشت که با کلی دارو که دکتر داد و خودم هم داروهای گیاهی بهش دادم مشکلم حل شد و باردار شدم
لکه بینیم روز ۲۹ مرداد تموم شد و با بی بی چک های منفی و آزمایش خون منفی رفتم پیش دکتر و بهم قرص دوفامد داد که تا ۱۰ روز بخورم تا پریود بشم و روز هفتم پریود شدم،هیچی مثل اینکه دلیل لکه بینیم این بوده که پریودم بهم ریخته بوده، خدا بخیر بگذرونه ببینم تو اقدام دیگه چی به سرم میاد