2777
2789

سلام دوستان عزیز من دیشب ۴ روز زودتر از موعد پری لکه بینیم شروع شده گاهی یه ذره بیشتر میشه، گاهی قطع میشه ولی همچنان ادامه داره و درد پریودی هم دارم، هم زیر شکمم و هم کل بدنم درد داره سرمم یکم، دمای بدنمم از سه روز پیش همینطور افت میکنه البته هر روز صبح که مای بدنمو میگیرم ساعت ۵ صبح خیلی هوا سرده و هم پاهام یخ میزنه مثلا امروز ۳۵:۴ درجه بود، خواهشاً اگه کسی تجربه ای در اینمورد داره منو راهنماییم کنه

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب تا صب و وقتی آدم توو خایه دمای بدن پایین تر از حد معموله

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
شب تا صب و وقتی آدم توو خایه دمای بدن پایین تر از حد معموله

خایه = خابه

:////////

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

اون ماه پاکسازی چون باید دم نوش و سیاهدونه زیاد مصرف کنی حتتتتتما پیشگیری کن که سقط نشه

توی پاکسازی و حلوای ترکیبی پایین پودر نخل و سیاهدونه با حجم بالا مصرف کن

اون حلوای پایینی خیلی مهمه. از الان تا وقتی حامله میشی هر ماه از روز هفت تا چهارده پریودی با حجم بالا مصرف کن و بعد چهارده، حتما قطع کن.ماه بعد تا پریود نشدی و پاک نشدی حلوا رو مصرف نکن. و همین طور ادامه بده تا بارداری انشاالله

هر روز یه ویتامین ای بخور تا یک ماه، بعد هم دوماه یک روز در میان

عزیزم این نسخه ای که میدم دوستم بعد از یائسگی با فیبروم، بعد چند ماه حامله شد. ببین زمان بده ولی نتیجه عالیه. حالا اگه حوصله نداشتی و نخواستی یه حلوای ترکیبی بارداری که آخر پی امم هست طبق دستور هر ماه استفاده کن و فقط پودر نخل و سیاهدونه رو حساب بریز. خیالت راحته راحت . سریع انشاالله جواب میگیری

بارداری

بببین تاپیک عشقپنهان رو برات میفرستم. یه پاکسازی و پرهیز داره و یه نسخه. اگه حوصله کنی و پاکسازی رو انجام بدی که کلا تمام مشکلاتت حل میشه و بعد نسخه ی بارداری برات می ذارم. اگه نه که نسخه ی بارداری انجام بده

فقط هرجا آمپول نوروبیون دیدی، به جاش حتتتتتما ب کمپلکس بذار.آمپول توی نسخه رو هم در صورتی که فشارخون و مشکل کلیه نداری استفاده کن، وگرنه حذف کن.

حلوای بارداری زیر رو حتما مطابق دستور از همین حالا هر ماه انجام بده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7505702/درمان-ناباروری-وسواسها-افسردگی-و-ضعف-و-بیحوصلگی-و-معده-درد-و-یبوست-و?page=6

نسخه ی بارداری

عزیزم یه دو ماه صبر کن. آمپول ب کمپلکس ایرانی بگیر و پنج تاش رو هر دو روز یکبار و بعد هفته ای یه دونه بزن. ویتامین ای بخر و تا سه ماه هر روز و شوهرتون هم یک ماه هر روز بخورید، فولیک اسید پنج تا سه ماه هر روز.

یه چیزی شبیه حلوا هست که دستورش رو برات میفرستم. هر ماه از روز پنجم پریودی تا روز چهاردهم شروع پریودی بخور. حالا مقدارش بسته به میلته. اینا رو تا سه ماه انجام بده. اگه کمبود آهن هم داری کپسول فرفورت دئودنال بگیر همون رو هم تا سه ماه با فولیک اسید بخور. اینهایی که میگم تا سه ماه، شما تا دو ماه حتما انجام بده. یه ماه آخر به اختیار خودته. میتونی پیشگیری نکنی. ولی این دوماه رو پیشگیری کن تا حسابی جون بگیری. فقط حلوا رو دیگه از روز چهارده پریودی قطع کن. اصلا هم استرس نداشته باش چون معمولا لقاح با استرس انجام نمیشه.

اینم دستور ترکیبی حلوای بارداری👇👇👇

پودر نخل نر

گلاب

روغن محلی

زعفرون

سیاهدونه آسیاب شده رو فوری بریز داخل حلوا. نباید آسیاب شده زیاد بمونه.

با نبات هم شیرینش کنه ولی با عسل بهتره.

دیگه بهش فلفل سیاه بزنه دارچین بزنه زنجبیل بزنه هل بزنه حتما

ضمناً ۷ ماهه بدون جلوگیری باردار نشدم و ماه سوم اقدامم و ۳ ماهه لتروزول مصرف میکنم ماه اولش یه فولیکول ۱۸ تو روز ۱۲ پریودی داشتم و این ماه هم دکتر بخاطر ضخامت کم اندومترم بهم استرادیول داد که از شب ۵ پریود تا ۲۰ پریود مصرف کردم، بعضیا میگن استرادیول مانع تخمک گذاری میشه، ولی بعضیا میگن با مصرف استرادیول باردار شدن،

این ماه هم قراره برم عکس رنگی بگیرم و باید دوم یا سوم پریودی با رادیولوژی تماس بگیرم ولی بلاتکلیف موندم چه کنم، نمیدونم این همون پریودمه که این ماه اینقدر کم شده یا لکه بینی لانه گزینیه

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏

یعنی چی؟ دمای طبیعی بدن ۳۷ه بعد دمای بدن شما ۳۵؟

آره عزیزم چون دمای پایه بدن معمدلاً کمتر از ۳۷ هست منم چون هوا سرد بود  و ساعت ۵ صبح دما رو اندازه گرفتم  و پاهام سرد شده بود که اینم تاثیر داره و یکی دو درچه پایینتر میاد

خب وقتی لکه داری من اینو دارم فوری میفهمم میخوام پریود شم باردار نیستم.خودت بدنتو میشناسی.من یکی میش ...

آره من قبلا هم گاهی لکه بینی داشتم ولی زودی بعدش پریودم شروع میشد ولی حالا دو روزه و نه کامل قطع میشه و نه زیاد میشه که پریود بشم، تا حالا اینطور نشده بودم گاهی یکم بیشتر میشه فکر میکنم دیگه پریود شدم ولی باز یهو میبینی قطع شده، پاک گیجم کرده

دمای طبیعی چنده؟

دمای بدنم قبل از افت ۳۶:۵، ۳۶:۴، ۳۶:۳ همین محدوده بود تو همون ساعت ۵ صبح

اگه مشکوکی بیبی چک بزن خیالت راحت شه

اگه هم چیزی باشه تو روزای لانه گزینی نشون نمیده

احتمالا پریود شدی

شاید ولی کم و زیاد میشه، مثلا اول شبی یه ذره خونابه قهوه ای اومد و دیگه فعلا قطع شده