2777
2789

سلام من تو تاپیکای قبلم هست ک قلب بچم دیگه نمیزنه 

رفتم دکتر گفت کورتاژ مامانم اینا گفتن ن قرص دادن یکی تو واژن و یکی زیر زبون چهارتا استفاده کردم 

الان درد شدیدی دارم و مادرم میگه پاشو بدو نمیتونم 

شما تجربه داشتید ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند هفته ای 

من ۹ هفته قلبش واستاد ت خونه بدون دارو سقط کردم 

حتما یکی پیشت باشه امکان داره فشارت بیفته

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

زن دایی من همین کارو کرد ولی اشتباه کرد و تو خونه انجام داد 

باید میرفتی بیمارستان برات قرص بزارن و اگه دفع نشد کورتاژ کنن 

چون ممکنه خونریزی بیوفتی و جنین سقط بشه راحت ولی ممکن هم هست مثل زن داییم جنین سقط نشه و مجبور بشی با بدبختی خودتو بیمارستان برسونی و سونو بدی 

چند هفته ای  من ۹ هفته قلبش واستاد ت خونه بدون دارو سقط کردم  حتما یکی پیشت باشه امکان د ...

عزیز من هشت هفته ام و قبلش رفتم دکتر شیاف داد ک جلو خونریزی رو بگیره منم استفاده کردم بعد رفتم سنو گف قلبش از کار افتاده همون شیاف باعث شده جلوی رحمم بسته بشه 

عزیز من هشت هفته ام و قبلش رفتم دکتر شیاف داد ک جلو خونریزی رو بگیره منم استفاده کردم بعد رفتم سنو گ ...

من هفته ۱۳ متوجه شدم هفته ۹از بین رفته بود

کاری نکردم دردم گرفت از ۱۲شب تا ۱بعدطهر عین دردپری کمی بیشتر ،جنین سقط شد بعدش خون ریزی کردم فشارم افتاد بیهوش شدم ولی با اب قند رفع شدکلا سخت نبود 

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
انقد خوردم ک حد نداره 

برای منم زعفرون تاثیر نداشت اخرش رفتم کورتاژ..  به نظرم خیلی راحتتر بود تا اینهمه صبر الکی و مقاومت

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!