2777
2789

داداشم یک دختر غریبه رو میخواد قراره یک جلسه دیگه بریم اگر اوکی بود مادر دختره گفته باید بریم بعدش خرید نامزدی و اینا نظرشون اینه ی مدت نامزد باشن بعد عقد 

ما خودمون این رسم و نداریم سریع عقد میکنیم اگر هم بخواهیم نامزد کنیم یا انگشتر می‌بریم با گل و شیرینی فقط خانواده داماد و خانواده عروس و بعد یک مدت نامزد اما اینجوری که مادر دختره گفته انگار منظورش چیه بنطرتون جشن می‌خوان بگیرن ؟؟ منظورشون چیه من باید چی بپوشم یعنی؟؟؟ کادو باید بدم؟؟ چی باید بدم؟

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

از خودشون بپرسین منظور از مراسم چیه؟ ما از کجا بدونیم اخه

اگه در حد بزرگترای مجلسه مانتو شلوار مجلسی بپوش. اگه بزن برقصه کت شلوار یا کت با این دامن پلیسه ها انتخاب خوبیه. 

ما هم همینطور هستیم،انگشتر نشون و چادر و ساعت می‌بریم که یعنی رفتیم خواستگاری دختره و قراره مراسم بگیریم 

به نظرم یه مدت آشنایی برای خانواده ها خیلی خیلی مهمه و نیازه

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خودشون بپرسین منظور از مراسم چیه؟ ما از کجا بدونیم اخهاگه در حد بزرگترای مجلسه مانتو شلوار مجلسی ...

آخه زشت نیست بپرسم؟؟ ما اصلا شماره دخترو نداریم بعد خانوادشون خیلی قرتی و بروز هستن انگار

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

نامزدی همون بله برون و شیرینی خورونه 😂

مکان و پذیرایی هم باخانواده عروسیه 

شما هم میتونی کت و شلوار یا کت و دامن بپوشی 

انگشتر( اگه وسعتون میرسه النگو یا نیم ست ) روسری یا شال پارچه چادری کفش و‌کیف و قران شیرینی همینا

ما هم همینطور هستیم،انگشتر نشون و چادر و ساعت می‌بریم که یعنی رفتیم خواستگاری دختره و قراره مراسم بگ ...

ماهم نظرمون این بود اما منظور مادر دختره این نیست چون گفته بریم خرید نامزدی برای همین نمی‌دونیم دقیقا باید ما چکار کنیم

برا بله برون معمولا خونواده داماد و عروس اقوام درجه یک رو دعوت میکنن انگشتر و چادر و بقیه وسیله ها رو که برا عروس خریدن رو میبرن خونه عروس....

ما تو بله برون کادو نمیدیم فقط شاباش میدیم

اما تو عقد کادو و...میدیم

من بله برون داداشم کت دامن پوشیدم البته من قد بلندم همه میگفتن خیلی بهت میاد🙃🫠

نامزدی همون بله برون و شیرینی خورونه 😂مکان و پذیرایی هم باخانواده عروسیه شما هم میتونی کت و شلوار ی ...

من متاهلم واقعا بودجه خرید انگشتر ندارم چکار کنم

بابامینا میخرن من هم باید کادو بخرم ؟؟؟؟ 

برا بله برون معمولا خونواده داماد و عروس اقوام درجه یک رو دعوت میکنن انگشتر و چادر و بقیه وسیله ها ر ...

کت دامن چجوری ؟؟

شما خودت کادو ندادی؟؟ چجوری بفهمم که رسم هست کادو بدم یا نه؟؟ آخه بودجه آنچنانی ندارم متاهلم 

من متاهلم واقعا بودجه خرید انگشتر ندارم چکار کنمبابامینا میخرن من هم باید کادو بخرم ؟؟؟؟

نه انگشتر و ... داداشت باید بخره 

شما یه کارت هدیه بده به عروس خانم در حد یه تومن دو تومن

آخه زشت نیست بپرسم؟؟ ما اصلا شماره دخترو نداریم بعد خانوادشون خیلی قرتی و بروز هستن انگار

نه چرا زشت به هر حال شما و مهموناتون هم باید امادگی داشته باشین. اما در کل اگه قراره یک مدت اشنا بشن بعد عقد کنن پس چرا مراسم بگیرن و همه رو با خبر کنن؟!!!

بله برون قبل عقده معمولا که بزرگترا هستن که حالا هرکس بسته به نوع پوشش لباس انتخاب میکنه یکی چادر یکی مانتو شلوار یکی کت شلوار کت دامن 

اونیکی هم جشن نامزدیه که ما الان بعد عقد میگیریم ولی قدیم قبل عقد میگرفتن ی مراسم کامل مثله عروسیه تو خونه مراسم خانومانه هست که لباس مجلسی میپوشن باز از خانواده عروس بپرسین چون رسم ها فرق داره

بله برون قبل عقده معمولا که بزرگترا هستن که حالا هرکس بسته به نوع پوشش لباس انتخاب میکنه یکی چادر یک ...

بپرسیم زشت نیست نمیگن هیچی بلد نیستن؟؟ 

من متاهلم واقعا بودجه خرید انگشتر ندارم چکار کنمبابامینا میخرن من هم باید کادو بخرم ؟؟؟؟

برای بله برون نمیخاد شما کادو بدی همون انگشتر و و چادر و اگه دوست داشتید لباس هم میتونید بزارین داخل استند ببرید

نه بله برون نیاز نیست شما کادو بدی

لباس هم کت و شلوار یا کت و دامن یا یه چیز شیک در حد مهمونی مهم بپوش

منظور مادر عروس از خرید هم خرید انگشتر نامزدی و چادرو کفش و کیف بوده