2777
2789
عنوان

از داداشم قرض بگیرم برا لباس خریدن

1151 بازدید | 77 پست

میشه نظر بدین؟

ما ی مسافرت دو سه روزه اومدیم با توجه به اینکه امسال خونه خریدیم و شوهرم یکم دستش خالی شد روم نمیشه بهش بگم لباسم بخرم 

ولی خیلی دلم خرید میخواد

بنظرتون به داداشم بگم فعلا ۴ ۵ تومن بزنه حسابم تا بعد بهش بدم؟

هیچی از هیچکس بعید نیست

برا لباس ادم پول قرض میگیره اخه 

خب نرو خرید تا پول بیاد دستت

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه داداشت متاهله نه!

چون میتونستید امسال اصن مسافرت نرید حالا که رفتی لذت ببر نمیدونم کجا رفتین ولی من حسابم میلیاردم پول باشه کم پیش میاد تو مسافرت خرید کنم از شمال که اصن دوست دارم حال و هوام عوض شه جاهای دیدنی رو ببینم وقتمو دیگه تو سفر صرف خرید نمیکم چه برسه وقتی ندارم دهن باز کنم از کسی پول بخوام😐😐😐

اگه داداشت متاهله نه!چون میتونستید امسال اصن مسافرت نرید حالا که رفتی لذت ببر نمیدونم کجا رفتین ولی ...

داداشم مجرده 

منم قصد خرید نداشتم گفتیم بریم یکم حال و هوامون عوض بشه ولی آف های خوبی زدن دو دل شدم

هیچی از هیچکس بعید نیست

نفست رو کنترل کن تا خوار نشی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است