2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگران نباش ببر دکتر قشنگ همه چیز رو برات توضیح میده 

ممنون 

انشالله 

من خودم ۱۳ سال‌و نیم پریود شدم

۱۱ سالگی سینه هام جونه زد 

این نمیدونم چرا انقد زود داره بلوغ میشه

اخع خیلی زوده

من خودمم یادمه کلاس چهارم بودم که رشد سینه هام شروع شد ولی کلاس نهم بودم که پریود شدم

قد و وزنمم خوبه

نگران نباش عوضش زودتر خانم میشه تو نمیتونی جلوی این مسائلو بگیری جوری رفتار نکن از اتفاقی که براش داره میوفته ناراضی بشه...بعد از پریودیشم بهش هدیه بده و بهش اموزش بده مطمئن باش دخترا بعد از پریودی دیگع بچه نمیمونن

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

دوستمون درست میگم جوانه زدن سینه ها حتما معنیش این نیست که الان پریود میشه . هر بدنی یه نقشه ژنتیکی ...

نمیدونم والا 

اخه همون بزرگ شدن سینه این سن هم خوب نیست هنوز خیلی بچست

بلوغ زودرس خوشحالی داره؟ نمیدونستم 

وقتی اتفاق افتاده نمیشه جلوشو گرفت ناراحتی در مقابلش ینی اذیت کردن خودت و ترسوندن اون بچه که هیچی سرش نمیشه هنوز

بلوغ زودرس بده بلوغ دیررس هم بده ولی خیلیا این مسئله واسشون پیش اومده و مشکلی نداشتن...باید جوری رفتار کرد که بچه کنار بیاد نه ناراضی باشه بترسه یا هرچیز دیگه ای اینجوری مشکلات بدتری واسش پیش میاد

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

وقتی اتفاق افتاده نمیشه جلوشو گرفت ناراحتی در مقابلش ینی اذیت کردن خودت و ترسوندن اون بچه که هیچی سر ...

عزیز دلم اولا اینکه میشه جلوشو گرفت و به تاخیر انداخت 

کساییم که مشکلی نداشتن با اینکه قدشون کوتاه بمونه مشکلی نداشتن حتما 

شما خودت خدایی نکرده مریض بشی میگی اتفاقی که افتاده پیش دکتر نمیری درمان کنی؟

به نظر من کنار اومدن با قد کوتاه و مشکلات دیگه ی بلوغ زودرس اونم وقتی میشه جلوشو گرفت از عقل سلیمی بر نمیاد

از دل نرفت آنکه از دیده برفت
عزیز دلم اولا اینکه میشه جلوشو گرفت و به تاخیر انداخت  کساییم که مشکلی نداشتن با اینکه قدشون ک ...

دیدم بلوغای زودرسی ک باعث کوتاهی قد نشدن