2777
2789
۷۰۰۵ تجربی دعوت میشم نظرتون؟؟

والا بستگی به ظرفیت استانت داره بعد ۲برابر ظرفیت دعوت میکنن اگرم دعوت بشی نمیتونی مطمئن بشی ک قبولی یا ن چون شرط اصلی تراز و رتبس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب جیک و پیک مصاحبه اسمشه فکر کنم پی دی افشو گیر بیار بخون اگه نتونستی گیر بیاری درخواست دوستی ب ...

پی دی افش نبود 🥺

شما دارین؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

احکام و سیاسی عقیدتی برای عمومی؟ روانشناسی برای تخصصی درسته؟ اول عمومیه؟ اگه فهمیدیم دعوت کردن به ...

اره

درسته

اول عمومی وارد ی اتاق میشی

تخصصی میری ی جا دیگه

سوالات روانشناسی جواب خاصی ندارن مثل احکام،سلیقه ای هست،مثلا اخرین کتابی که خوندی،اگه دانش اموزنت فلان‌کارو کرد چیکار میکنی، اگه دعوت کنن به مصاحبه توی همون‌سایت بهت میگن کجا بری چی ببری،ولی اول از همه فک کنم باید بری اداره اموزش پرورش شهرتون و فرم اونجا پر کنی

اللهم صل علی محمد و ‌ال محمد🦋
سلام تبریک میگم  مصاحبه خیلی سخت نیست فقط میخوان ببینندآیاشماتوانایی معلم شدن روداری یانه میت ...

شما نمیدونید کی اعلام میکنن دعوت شدیم؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

شما نمیدونید کی اعلام میکنن دعوت شدیم؟

چراهفته آینده توسایت میزننددیگه نهایتش اوایل شهریورچون شهریورماه مصاحبه هست

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

فارسی ۴۵ عربی۲۰دینی ۵۸زبان ۱۶اقتصاد ۴۶عربی تخصصی ۳۰ تاریج جغرافی ۱۳جامعه۷۵فلسفه۵روان۷۶

واقعا؟؟؟

سهمیه داشتی حتما...

من فارسی ۳۱

عربی ۱۶

دینی ۶۷

زبان و ریاضیو نزدم

اقتصاد۷۷

عربی اخ۶۰

فنون۳۱

جامعه ۶۶

فلسفه۱۰

روان ۶۷