2777
2789
عنوان

سلام خیییلی مهمههه همسرم از حالت عادی خارج میشه میترسم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 52 پست
خودتم میزنه یا فقط به دیوار

تقریبا سه چهارباری دستاش بهم خورده اما یکبار رسما کتک زد بود 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خوب توی حالت غیرعادی کسی پای حرفش نمی مونه

خدایا شکرت .عشقم عروس قورباقه 🐸🐸اینم حلقه ی نامزدیمون💍😎😘نامه ای به همسره ایندم:سلام بدبخت من آشپزی بلد نیستم همیشه گشنه میمونی😂👋       

متاسفانه به احتمال بالا مادرش از مشکلات پسرش خبر داشته ولی قبل ازدواج به شما چیزی نگفتم، یه جورایی شمارو گول زدن، احتمالا چون پسرش مشکل اعصاب داشته توی شهر خودشون بهش کسی زن نداده، تو اینطور مواقع بعضی ها یه دختر از یه جای دور واسه طرف میگیرن، دختره از همه جا بی خبر نمی دونه زن یه دیوانه شده، نه به مادرش اعتماد نکن، متاسفم ولی اگر اثبات کنی که مشکل اعصاب داشته و به شما چیزی نگفته، یعنی فریب در ازدواج داشته، به راحتی میتونی طلاق بگیری برگردی شهر خودت، وگرنه احتمال داره یه بار زیر کتک هاش ناقص بشی دختر و دیگه هیچوقت اون آدم سابق نشی

قبل ازدواج نه غریبه بودن و یک شهردیگ 

حالا که اینطوره اول اینکه دهن به دهنش نشو دوم اینکه بره دکتر دارو بخوره واسه خودش هم خوبه عصبی بودن خیلی به قلب فشار میاره

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
خب روانپزشک دارو بده ، چه عیبی داره  به مادر شوهرت بگو به خانواده ام چیزی نگفتم ، خودتون کمکش ...

بله میترسم ک خانواده و مادرش شاید میدونستن چ دردی داری ک براش زن نمیگرفتن

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بهش ک نمیخوره منم ندیدم یعنی ممکنه علائم اعتیاد باشه بششششدت عصبیه

آره هر کاری بگی ازشون برمیاد مصلن شوهر من آدمیه ک اصلن هیشکی فک نمی‌کرد 100 متری ای چیام رد یشه یه مدت خود به خود بد رفتار می‌کرد یه چی میگفتم سریع داغ می‌کرد حتی اگه ادامه میدادم میخاس منو بزنه یا میزد به سرش چیای خونه رو میشکست هر حرفی بگی میزد البته من میدیدم وقتی میاد چشاش خیلی سرررخه بی اعصابه شک کرده بودم ولی چون کارش جوریه ک بیخابی زیاد داره چیز ی نمیتونستم بگم تا زد و تو جیبش گل پیدا کردم ن خودم باورم میشد ن خانوادم ن داداش بزرگش اول خیلی انکار کرد بعد قبول کرد ولی به شدت وحشی شده بود واسه همینه میگم حواست جم کن شاید خبریه و تو بی‌خبری چون مواد مخدر رو اعصاب خیلی اثر داره  

عوض شد اون دختری که از تاریکی میترسید.... سخته بد شدن  ولی من عوض شدم    سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنند/:      وقتی هیچ گهی نشدی تو زندگیت بهم مسیر زندگی کردن یاد نده🙄    اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو دوباره بگم.     هیچکس دوستت نیست اونا فقط ترسیدن از اینکه بخوان دشمنت باشن😏🖐🏻      دلتنگی مثل یه چاقوی کند میمونه نمیبره ولی بشدت درد داره:)      اینکه الان دارید چقدر تلاش میکنید مهم نیست مهم نتیجه تلاش و کار شماست امضام کپیه از یکی کاربرای سایت یادمم نیس کیه دوس داشتم این متنو :) 
فعلا ب خانوادتوچیزی نگو شاید خانواده خودش تونستن کمک کنن و مشکل حل شد ما حتما مشاوره ببرش

بدعای شما ممنونم مهربان

خب روانپزشک دارو بده ، چه عیبی داره  به مادر شوهرت بگو به خانواده ام چیزی نگفتم ، خودتون کمکش ...

واقعا

این مادرشوهر همونی هست که میدونیت پسرش چطوره ولی براش رفت خواستگاری این دختر و اوردش شهر عریب.....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اونایی ک میگن ارثیه یا اعتیاد داره...شوهر من اصلاااا اعتیاد نداره،۲۸ سال زندگی کردیم همیشششششه خدا موقع عصبانیت خودزنی یا شکستن در و دیوار و اثاثیه داره،ارثی م نیست برادرش اینطوری نمیکنه

Nop
آره هر کاری بگی ازشون برمیاد مصلن شوهر من آدمیه ک اصلن هیشکی فک نمی‌کرد 100 متری ای چیام رد یشه یه م ...

الان چیکار کردی با شوهرت

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اونایی ک میگن ارثیه یا اعتیاد داره...شوهر من اصلاااا اعتیاد نداره،۲۸ سال زندگی کردیم همیشششششه خدا م ...

عزیزم بیماری ارثیه رو قرار نیست همه بگیرن... 

یه نفر ممکنه بگیره در حالی که بقیه سالم باشن. 

ریپ نزن، اگر نظرت با من مخالفه حوصله بحث ندارم. 
اونایی ک میگن ارثیه یا اعتیاد داره...شوهر من اصلاااا اعتیاد نداره،۲۸ سال زندگی کردیم همیشششششه خدا م ...

آزمایش کامل داده ؟ یه وقتایی مثلا به خاطر کمبود ویتامین ب یا د و اینجور چیزا اینطورین

عزیزم عصبیع ما هم ارث نداریم ولی من یهو ب شدت عصبی میشم دلیل عصبانیت همه اعتیاد یا وراثت اینا نیس ولی خب اینام بی تاثیر نیستن

عوض شد اون دختری که از تاریکی میترسید.... سخته بد شدن  ولی من عوض شدم    سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنند/:      وقتی هیچ گهی نشدی تو زندگیت بهم مسیر زندگی کردن یاد نده🙄    اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو دوباره بگم.     هیچکس دوستت نیست اونا فقط ترسیدن از اینکه بخوان دشمنت باشن😏🖐🏻      دلتنگی مثل یه چاقوی کند میمونه نمیبره ولی بشدت درد داره:)      اینکه الان دارید چقدر تلاش میکنید مهم نیست مهم نتیجه تلاش و کار شماست امضام کپیه از یکی کاربرای سایت یادمم نیس کیه دوس داشتم این متنو :) 
اگر قبول نکرد پیش روانپزشک بره اصلا کوتاه نیا....احتمالا دو قطبیه...ولی روانپزشک اگه تشخیص بده حتما ...

نه خیلی وقت نیست ک ازدواج کردم اما خودمم ازش میترسم چندشبه خواب ندارم ...

بله حتما ممنونم