2777
2789

سلام خانمای متاهل میشه راهنمایی کنید

همسر من اهل شهردیگ بودنو الان من درهمون شهر بدور ازخانوادم از اخلاق همسرم درتاپیکای قبل گفتم چند وقت پیش سر ی موضوع دوباره بهم حمله ور شدو از حالت عادی خارج شد یعنی مشتاشو میکوبه ب درودیوارو میزو ایینه و هر چیزی و حسابی خاک بپا میکنه اصطلاحا ... بعدش بزور میگه باید منو برگردونی بحالت قبلم بایییید منو ببخشیو شروع کنی ب خندیدنو اینا ... 

منم ترسیدم اومدم خونه مادرشون حالا چندوقته خونه مادرشونم بهشون حالتاشو بددهناشو واقعا خیلی دهنش کثیفه هر چیزی میگه ب مادرشو خانوادش گفتم ...خانوادم دورن الان بنظرتون چکار کنم ب مادرشون اعتماد کنم  ک گفت ازش قول گرفتم دیگ این کارارو نکنه ؟یا خواهرانه اگر پیشنهادی دارید بگید ممنونم خیلی تنهام 

البته خودم ب مادرشون گفتم باید بره روانپزشک چون ازش میترسم خییییلی ازش میترسم خیییلی وحشتناک میشه انگار دوتا شخصیته ...

مادرشون گفتن روانپزشک دارو میده و اینا خوب نیست گفتم خب مشاور بریم حالا ب همسرم گفت اون زیر بار نمیره 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

چیزی میکشه؟ 

عوض شد اون دختری که از تاریکی میترسید.... سخته بد شدن  ولی من عوض شدم    سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنند/:      وقتی هیچ گهی نشدی تو زندگیت بهم مسیر زندگی کردن یاد نده🙄    اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو دوباره بگم.     هیچکس دوستت نیست اونا فقط ترسیدن از اینکه بخوان دشمنت باشن😏🖐🏻      دلتنگی مثل یه چاقوی کند میمونه نمیبره ولی بشدت درد داره:)      اینکه الان دارید چقدر تلاش میکنید مهم نیست مهم نتیجه تلاش و کار شماست امضام کپیه از یکی کاربرای سایت یادمم نیس کیه دوس داشتم این متنو :) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب روانپزشک دارو بده ، چه عیبی داره 

به مادر شوهرت بگو به خانواده ام چیزی نگفتم ، خودتون کمکش کنید درست بشه ، سری بعد به خانواده ام میگم چه کار میکنه ، اون موقع باید جواب پدر و مادرمو بدین

فقط اصلا بچه نیار تا مطمئن نشدی خوب شده

سلام دوستان . کار من صافی و احیا مو با مواد کراتین و بوتاکس و پروتین هست . خوشحال میشم به پیج اینستا من بیاین و منو فالو کنید   Keratin_Marjan_1401
چیزی میکشه؟ 

بهش ک نمیخوره منم ندیدم یعنی ممکنه علائم اعتیاد باشه بششششدت عصبیه

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

جنی شده

ینی چی

اگر قبول نکرد پیش روانپزشک بره اصلا کوتاه نیا....احتمالا دو قطبیه...ولی روانپزشک اگه تشخیص بده حتما باید دارو بگیره وگرنه اتفاقات بدتری میوفته...بچه داری؟

هرسال نااگاهانه از سالروز مرگ خود عبور میکنیم....
بهش ک نمیخوره منم ندیدم یعنی ممکنه علائم اعتیاد باشه بششششدت عصبیه

مگه همه آدمای عصبی معتادن  

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
قبلا نمیدونستی اخلاقشو؟؟

قبل ازدواج نه غریبه بودن و یک شهردیگ