2777
2789

دکتر پیرزاد ،،بیمارستان امام خمینی

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من پیش دکتر ختمی عمل کردم و راضی بودم 

تو بیمارستان امام خمینی؟ تو کیلینیک فک و صورت

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
اولین باره اسمشومیشنوم

کیلینیک فک و صورت

ببین بهترین دکتر برای عمل بینی توی اهواز دکتر حسینی....

هم اینکه فوق تخصص گوش حلق و بینی و هم جراح زیبایی میشه بهش اعتماد کرد چون بعضی جراح های زیبایی تخصص گوش و حلق و بینی ندارن و بعد از عمل دچار مشکلات تنفسی میشی....دکتر حسینی حتی بینی های گوشتی رو هم فوق العاده عمل میکنه....اما متاسفانه هزینه عملش بالای ۲۰ میلیونه...

💔
وای من چند مورد از ختمی دیدم که گند زده بود ترمیم  هم کرده بودن خوب نبود 🙄🤦🏻‍♀️

ختمی واقعا برای بینی های گوشتی کارش خوبه 

اما برای استخونی خودمم قبولش ندارم 

و اینکه من تو مدتی ک برای کارای عملم میرفتم مطب خیلی از بیماراشو دیدم ک خدایی همشون قشنگ شده بود 

من ۲ سال دنبال دکتر بودم و کلی وسواس داشتم تا بالاخره انتخاب کردم و عمل کردم خداروشکر برا من خوب بود 

اگه میخوای عکس میزارم ببینی

در گریختن رستگاری نیست ! بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند …
ببین بهترین دکتر برای عمل بینی توی اهواز دکتر حسینی.... هم اینکه فوق تخصص گوش حلق و بینی و هم جراح ...

من خودم ک دماغمو ۱۷ سالگی عمل کردم خیلی طبیعیه

الان برا همسرم میخوام البته برا انحرافه اما گفتم رو زیباییشم یکم کار کنه

ختمی واقعا برای بینی های گوشتی کارش خوبه  اما برای استخونی خودمم قبولش ندارم  و اینکه من ...

ولی من دوستم رفته بود پیشش گفته بود بهش تو بینیت خیلی گوشتیه من اصن بینی گوشتی عمل نمیکنم🥴

💔
ببین بهترین دکتر برای عمل بینی توی اهواز دکتر حسینی.... هم اینکه فوق تخصص گوش حلق و بینی و هم جراح ...

حسینی رو فقط برای ترمیم قبول دارم 

در گریختن رستگاری نیست ! بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند …