2777
2789
عنوان

راز ترد شدن جوجه کباب

18419 بازدید | 29 پست

سلام خانما صبح آدینه همگی به خیرو شادی و خوشی ان شاءالله

لطفا هر راهکاری در مورد ترد شدن جوجه میدونید بهم بگین ممنون میشم

چرا من هرکاری میکنم جوجه هام سفت میشه!!!؟

میشه از نزدن سس مایونز باشه؟ آخه من همه محتویاتی که شما اضافه میکنید منم  همونو میزنم بجز سس مایونز

توی سایت دیدم اکثر خانوما میگن سس تردش میکنه، یعنی واقعا راسته؟

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سس مایونز و یکمی هم سس خردل و یکم روغن مایع و پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران و زردچوبه.ابلیموکم بزن ترشش نکنی بد بشه.بزار ی چندساعتی تو مواد بخوابن جوجه هات.نوش جان

ما سس و زعفرون و‌ ادویه کاری و‌پیاز میکنم 

اره برا سسه 

اگه میخای نرم بشه ده دقیقه قبل سیخ کردن ی کیوی توش تیکه تیکه کن اینقدر نرم میشه ک‌نگو فقط ده دقیقه بذاری بمونه بیشتر بمونه خیلی نرم میشع دیگه از مزه میفته 

ابلیمو هم باید اخر کاری بزنی وگرنه سفت میشه مرغات

وای ن با سیر خوب نمیشه مزه ش.من زنداییم شمالیه ب همه چی سیر میزنن.جوجه درست کردن با سیر ما نخوردیم

سلیقه ها متفاوته عزیزم ایشون برا ترد شدن پرسیدن منم راهی که بلد بودم گفتم 

عزیزم بعدش بو نمیگیرن؟باید شسته بشن؟

نه چرا بو بگیره؟ شستن نمیخاد مستقیم کباب میکنی دیکه 

یه جا مهمون بودیم میزبان پیاز رو رنده درشت کرده بود سس و ادویه و ماست و... زده بود حسابی غلیط شده بود بعد همونو سرخش کرد کنار جوجه اورد سر سفره خیلی خوب شده بود