2777
2789
عنوان

جراحی زیبایی پلک

3692 بازدید | 11 پست

سلام مامانای عزیز امیدوارم حال همتون خوب باشه🥰 من زیاد اهل آرایش و عمل های زیبایی نیستم، خودمو همینجوری دوست دارم😅 اما مدتی هست که ترغیب شدم به حراحی زیبایی پلک

من ۲۸ سالمه و افتادگی پلک ندارم اما گوشه چشم هام رو به بالا نیست و همین تغییر ساده حس میکنم خیلی چهره مو تغییر میده. جراحی چشم روباهی خیلی قشنگه

پزشکی رو میشناسید که توی کرمانشاه این جراحی رو انجام بده و کارش خوب باشه؟ می‌خوام کارش طبیعی و دخترونه باشه، چندتا پیج دیدم خیلی اغراق آمیز تغییر داده بودن!

چند روزی هست که جستجو می‌کنم، نتیجه خاصی پیدا نکردم، ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید بهم بگید ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واسه جراحی پلک دکتر محمدرضا مقدم نیارو میشناسم که کارش واقعا عالیه اما اگ شما میخوای گوشه چشمت بره بالا چیز جالبیه به نظرم ی مشاوره از شون بگیر ببین متناسب صورتتون چی پیشنهاد میدن چون ایشون جراح پلاستیک هستش کارهای مختلف زیبایی صورت رو میدونن شاید ی روشی رو بتونن براتون انجام بدن که هم کم هزینه باشه هم به فرم صورتتون بیاد 

دکتر خوب اگر میخواید دکتر الهه لطفی کارشون عالیه من قبلا برای کارهای پوستی میرفتم پیشش و خیلی راضی بودم 

الانم لیفت پلک با اندوتاین انجام دادم که خیلی خوب نتیجه داد. خیلی سنم اومد پایین 

من یه متخصص چشم خوب تهران میشناسم برای جراحی پلک دکتر پریسا نخعی مادرمم افتادگی پلک داشت پیش ایشون عمل کرد خیلی خوب شد و راضی بود شماره تماسشونو میذارم خواستی برای مشاوره برو پیششون 09197502010

من که جراحی زیبایی پلک انجام دادم، خیلی راضیم، واقعا چهرم عوض شده. البته دکتر خوب خیلی مهمه تو جراحی زیبایی. به نظرم بهترین دکتر زیبایی، دکتر بابک ساعدی هستش،. شماره دکترمو میذارم

۰۲۱۲۲۲۵۹۹۹۰ -۰۲۱۲۲۲۵۹۹۸۹  
 ۰۲۱۸۸۷۰۰۶۴۸ -۰۲۱۸۸۷۰۰۶۵۹

دکتر خوب اگر میخواید دکتر الهه لطفی کارشون عالیه من قبلا برای کارهای پوستی میرفتم پیشش و خیلی راضی ب ...

وای نه اصلا دکتر لطفی نه . 

برای افتادگی پلک،اندولیفت-افرودیت رو پیشنهاد کردند.هزینه زیادی پرداخت کردم واقعا درد بسیار زیادی داشت وبالای چشمام آش و لاش شد بی هیچ تاثیری . بالای پلکم تا ۸ ۹ماه بیحس بود