2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارت دانشجویی

شارژر یا پاور بانک

هنزفری یا هدست

یه کوله یا کیف جمع و جور

یه دفترچه یادداشت کوچیک البته میتونی از یادداشت گوشی هم استفاده کنی ولی جلو استاد نمیشه گوشی باهاش کار کرد برای اینکه نکات اولیه که تو شروع کلاس استاد میگه رو بنویسی مثلا امتحان چطوره اسم کتاب جزوه روش تدریس آیا ارائه میخواد یا نه اینارو میتونی تو دفترچه یادداشتت بنویسی

دفتر کلاسوری a5 که کوچیکه و حملش راحته میتونی از دیجی کالا یا باسلام یا ترب مدل دکمه ای شو تهیه کنی کاغذش هم همینطور

اینجوری همیشه برای تمام دروس فقط یه دفتر میبری فقط کاغذهاشو عوض میکنی

ماژیک هایلایت فسفری البته خیلی نیاز نمیشه اگه رشته زبان نیست اما بودنش بد نیست

غلط گیر

به جای خودکار روان نویس استفاده کنی خوشگلتر و پررنگ تره اما خودکار آبی قرمز سبز مشکی خوبه زیادی مرتب جزوه مینویسی آبی روشن و صورتی هم بگیر

خط کش کوچیک شاید نمودار بکشی

جامدادی شیک و سنگین میتونی مدل چرم قهوه ای رنگ بگیری 

آب معدنی همراهت باشه سرکلاس و شکلاتی کیک کوچیکی چیزی

پول شاید گرسنه ات شد از لوفه ساندویچی چیزی خریدی خوردی اگه هم از ژتون استفاده میکنی که هیچی

نوار بهداشتی

مرطوب کننده

دستمال مرطوب

کارت بانکی

لباس مناسب دانشگاه

اسپری خوش بو کننده

آدامس البته مهم نیست زیاد

ینی خودت همه اینارو میبری دانشگاه؟😂

چیزی نیست که

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ینی خودت همه اینارو میبری دانشگاه؟😂

قطعا میبرم ترم آخرم دیگه مثل سابق حوصله جزوه نویسی ندارم ولی اگه درسش مهم باشه حتما براش وقت میذارم سر کلاس تند تند باید بنویسیم احتمال داره اگه نرسم تمیز بنویسم میرم خونه پاک نویس میکنم البته همیشه دعا میکنم جزوه ی چاپ شده بده استاد دیگه نیاز نباشه ما چیزی بنویسم ولی حل کردنی باشا معمولا لازمه بنویسیم

قطعا میبرم ترم آخرم دیگه مثل سابق حوصله جزوه نویسی ندارم ولی اگه درسش مهم باشه حتما براش وقت میذارم ...

من یه خودکار آبی بیشتر نمی‌برم اونم نه برای جزوه نوشتن برای وقتایی که امتحان داشته باشم احیانا 

غم بی پایانم🖤     

من کلا یه خودکار آبی ته کیفم هست همیشه😐

شارژر لازمت نمیشه؟؟

هنزفری تو مسیر استفاده نمیکنی؟؟

کارت و پول و نوار بهداشتی و اب هم که نمیشه نبری

اگه درست احتیاج به جزوه داشته باشه مجبوری کلاسور و جامدادی ببری

دستمال مرطوب و مرطوب کننده هم که اگه دستات خشک باشه مجبور میشی ببری

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم