2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر فلسفی ... یه چندبار شوخی و خنده بگذرونی خوشت میاد معتاد طور ادامه میدی میشه سیستم دفاعی خود مغز برای اینکه از افسردگی یه گوشه نمیری ولی خب مشکلات بهشون بخندی میرن با دوستاشون میان پس یه زمانی موقع تنهایی وقتی کسی نیست سر به سرش بذاری اینقدر افسردگی بهت فشار میاره جدا یه گوشه میفتی میمیری ...😂💔

اوّلِ اين امّت، با «زهد» و «يقين» ساخته شد و آخر آن، با «بخل» و «آرزو» نابود مى شود...
چقدر فلسفی ... یه چندبار شوخی و خنده بگذرونی خوشت میاد معتاد طور ادامه میدی میشه سیستم دفاعی خود مغز ...

غم از شادی قدرتمندتره رخنه میکنه تو پوستو خون اتفاقا من ادم فوق العاده شادیم باهمه غمام انقدی که تو جمع خانوادگی سکوت کنم همه اعتراض میکنن هی میگن ندا یه چی بگو چرا ساکت میگن وقتی تو ساکتی انگار ده نفر سکوت کرده ولی  خب‌....

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔
دقیقا خنده های من کلا مصنوعی هستن     امروز پسرم میگفت  تو شدی بمب انرژی منفی   ...

خدا خودش بهمون آرامش بده

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡
غم از شادی قدرتمندتره رخنه میکنه تو پوستو خون اتفاقا من ادم فوق العاده شادیم باهمه غمام انقدی که تو ...

چقدر خوبه که این مدلی هستی شیطون و پر سروصدا ... امیدوارم زودتر مشکلاتت برطرف بشه دیگه تو جمع سکوت نکنی 💖💖

اوّلِ اين امّت، با «زهد» و «يقين» ساخته شد و آخر آن، با «بخل» و «آرزو» نابود مى شود...