2777
2789
عنوان

مامانم آبروی منو برد جلو همه

3558 بازدید | 113 پست

زنداداشم سه ماهه عقد کرده و من ازش بدی ندیدم و واقعا دوسش دارم 

از وقتی عقد کردن زنداداشم همش خونه بابام ایناس جوری ک من هفته ای دوبار میرم ولی اون همش اونجاست و من ازین بابت خوشحالم چون مادرم از تنهایی درومده و شده هم صحبت مادرم 

من چند روز پیش اومدم خونه بابام شب که همسرم اومد زنداداشم با همون تاپی ک تنش بود اومد جلو شوهرم 

من توقع نداشتم ک این حرکتو بزنه ولی اصلا ب روی خودم نیاوردم 

آخر شبش ب مامانم یواشکی گفتم مامان لطفا با احترام و دوستانه به زنداداش بگو که وقتی ما اینجا میایم لباس بهتر بپوشه چون لباسش یه تاپ بود ک دستاش و سفیدی سینه و گردن و همه چیش معلوم بود و بشدت تنگ بود 

مامانم در کمال ناباوری گفت مگه چشه و تو الکی حساسی و زنداداشت مثل خواهرته 

منم گفتم کی گفته خواهر من یا زنداداش من به شوهرم محرمه ؟ 

این قضیه درحالی اتفاق افتاد ک ما اصلا ازین رسما و فرهنگا نداریم تو خونمون و همیشه حد و حدود رعایت کردیم 

گذشت تا امشب مادرم زنگ زد گفت بیاید پیتزا داریم ماهم رفتیم 

من غروبی رفتم و شوهرم ساعت ۱۰ شب اومد از سرکار 

بازم زنداداشم با همون لباسه اومد جلو شوهرم 

منم آروم به مامانم در گوشش گفتم مگه تذکر ندادی بهش؟ مامانمم گفت الان بهش میگم

صداش کرد تو اتاق یواشکی بهش گفت دخترم مریم خانوم کاشکی لباستو عوض کنی جلو دامادم مناسب نیس 

اینم ناراحت شده قهر کرده رفته تو اتاق 

از ساعت ۱۰ تا الان قهره و تو اتاقه فقط اومد شام خورد و رفت  دوباره تو اتاق داداشم 

ماهم الان اومدیم خونه خودمون خیلی به شوهرم برخورده که زنداداشم چرا قهر بوده و بی احترامی کرده 

منم خیلی ناراحتم حالا مادرم از چشم من میبینه میگه تقصیر تو شد که اینجوری شد امشب 

همون موقع هم به بابام و خواهرم و داداشم گفت آبروی منو برد

دارم دق میکنم از ناراحتی 

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واکنش بابات وداداشت چی بود؟

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

خب چه كار دارى كى چى ميپوشه  درس بگير و به پوشش بقيه كارى نداشته باش، اگر دخالت برات اكيه چرا الان ميگى ابروت رفته؟ 

اين پيج اطلاعات خوبى داره مثل چيزهاى ساده اى كه از خيلى وقت پيش بايد بلد بوديم… vaginismus.irr

مطمن باش شما تنها نیستین تو فامیل کسی رو داشتیم از قصد جای خصوصیش رو به نمایش میذاشت !! قبل رفتن تماس بگیرین اگه نبودن شما برین سر بزنین کاری نمیشه کرد 

ما خودمون محجبه نیستیم اما از بچگی گفتن لباس خیلی جذب یا سینه مشخص باشه نپوشین ! زن داداش شما باید خودش اینو رعایت میکرد این نشون دهنده فرهنگ و ادب اون خانواده هستش