2777
2789
عنوان

شوهرم خونه رو زد ب نامم

| مشاهده متن کامل بحث + 7930 بازدید | 127 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هبه بخشش وهدیه حساب میشه دریه صورت مرد مالی که به نام زنش کرده نمیتونه پس بگیره که یا از مهریه خانم ...

اگه کلا از همون اول خونه ای که میخوان بخرن یا ماشینی که میخواد بخره رو به نام زنش بخره چی؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
ببین بذار قشنگ بهت توضیح بدم داداشم خونه رو زده به نام زنش  ولی زنش داره بازی درمیاره و فقط میگ ...

نه عزیزم نمی تونه مگه اینکه فقط وکالت داده باشه یا صلح عمرا کرده باشه در غیر این صورت پس گرفتنی نیست 🌳

بیا شهریور پیراهنت ییلاق لک لک ها...🍀
قانون هبه رو بخونین قانون کلی روزنه و راه در رو داره باید ببینی یه شکایت رو چه جوری مطرح کنی

خب اگه از اول اسم هبه رو نیارن چی کلا خونه رو بنام بزنن و تموم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
اگه کلا از همون اول خونه ای که میخوان بخرن یا ماشینی که میخواد بخره رو به نام زنش بخره چی؟

اگه خریدار  مستقیم خانم باشه بعنوان کسی که پول میده دیگه اینجا پای مرد اصلا وسط نیست من البته وکیل نیستم  پدرم خونش رو به عنوان هبه به نام مادرم کرده اینا توضحاتی بود که وکیل به ما گفته

هبه بخشش وهدیه حساب میشه دریه صورت مرد مالی که به نام زنش کرده نمیتونه پس بگیره که یا از مهریه خانم ...

اینا همه در صورتیه که وکالتی حالا از هر نوعش بنام زده بشه اگر محضری باشه و سند یا مبایعه نامه تو دفترخونه ثبت بشه به هیییییییچ عنوان پس گرفتنی نیست🌳

اگه خریدار  مستقیم خانم باشه بعنوان کسی که پول میده دیگه اینجا پای مرد اصلا وسط نیست من البته و ...

خب به عنوان هبه به نام نکننچی؟کلا به نام بزنن و اسم هبه مبه رو نیارن خب😕

ولی یکی از اشناها زنش خونه و ماشین رو گرفته بود از شوهرش و بعدم طلاق گرفته بود😐 یعنی مرده میتونسته ...

نه دوستان اشتباه می کنن سندی باشه پس گرفتنی نیست🌳

قانون هبه رو بخونین قانون کلی روزنه و راه در رو داره باید ببینی یه شکایت رو چه جوری مطرح کنی

ما داشتیم موروی که مادر نتونست هبه رو از پسر پس بگیره 

اصلا چرا راه دوری بریم همین حشمت فردوس😂🌳