با شوهرم مشکل زیاد داریم و دیروز کتکم زد منم شکایت کرد .یکی از فامیلاش میانجگری کرد و منم گفتم خونه رو بزن بنامم نزدیک ۸۰۰ تومنه ب شرطی مهرتو ببخشی ک ۲۰ تا سکه هست.منم بخشیدم و خونه رو زد.پشت قولنامه نوشت ک مهریمو بخشیدم .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه از مهریه کم بشه و این نوشته بشه در قبالش خونه رو بهت داده درسته در غیر اینصورت اگه مردی مالی رو به نام زنش بزنه میتونه حتی اگه سند هم خورد اون مال پس بگیره
اگه از مهریه کم بشه و این نوشته بشه در قبالش خونه رو بهت داده درسته در غیر اینصورت اگه مردی مالی رو ...
ببین بذار قشنگ بهت توضیح بدم داداشم خونه رو زده به نام زنش ولی زنش داره بازی درمیاره و فقط میگه طلاق البته زنش گفته تو خونه رو بزن به نامم منم قول میدم مثل قبل میشم ولی زده زیر قولش الان میتونه خونه رو پس بگیره
هبه یعنی چی؟ چجور میتونه برگردونه؟🤔 وای چقد اطلاعات من کمه😐
هبه بخشش وهدیه حساب میشه دریه صورت مرد مالی که به نام زنش کرده نمیتونه پس بگیره که یا از مهریه خانم کم بشه یا خانم ملک رو بفروشه یا به کس دیگه ای هبه کنه یا شوهرش فوت بشه در غیر اینصورت حتی اگه سند بخوره میتونه پس بگیره شانس و اقبال زنا رو میبینین حالا همین مرد اگه مالی رو به بچه ها یا پدر و مادرش هبه کنه در هیچ صورتی نمیتونه پس بگیره