2777
2789
عنوان

شوهرم خونه رو زد ب نامم

| مشاهده متن کامل بحث + 7912 بازدید | 127 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما باید قید شده باشه که هبه هست  یا نه

اگه از مهریه کم بشه و این نوشته بشه در قبالش خونه رو بهت داده درسته در غیر اینصورت اگه مردی مالی رو به نام زنش بزنه میتونه حتی اگه سند هم خورد اون مال پس بگیره 

تو املاک رفته زده این خانوم هنو فرق محضر و املاک نمیدونه شوهرش بخاطر اینکه از شکایتش صرف نظر کنه سرش ...

پس چجوری میری تو بنگاه خونه میخرن؟

یعنی صابخونه میتونه خونه رو پس بگیره؟؟

اگه از مهریه کم بشه و این نوشته بشه در قبالش خونه رو بهت داده درسته در غیر اینصورت اگه مردی مالی رو ...

پس در چه صورت نمیتونه پس بگیره که؟اگه اینطور باشه و هر مردی چیزیو به نام زنش کنه میتونه سریع پس بگیره که مگه میشه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
پس چجوری میری تو بنگاه خونه میخرن؟ یعنی صابخونه میتونه خونه رو پس بگیره؟؟

بنگاه مدارک رو ارجا میده دفترخونه باید بری اونجا امضا کنی به ثبت برسونی🌳

بیا شهریور پیراهنت ییلاق لک لک ها...🍀
اگه از مهریه کم بشه و این نوشته بشه در قبالش خونه رو بهت داده درسته در غیر اینصورت اگه مردی مالی رو ...

ببین بذار قشنگ بهت توضیح بدم داداشم خونه رو زده به نام زنش  ولی زنش داره بازی درمیاره و فقط میگه طلاق  البته زنش گفته تو خونه رو بزن به نامم منم قول میدم مثل قبل میشم ولی زده زیر قولش الان می‌تونه خونه رو پس بگیره 

پس چجوری میری تو بنگاه خونه میخرن؟ یعنی صابخونه میتونه خونه رو پس بگیره؟؟

عزیز اونجا میرن خونه رو میبینن قولنانه دسی مینویسن واسه ثبت سند باید بری محضر گلم

به همه خوبی کن حتی اگه بهت بدی کردن🙃🖤
هبه یعنی چی؟ چجور میتونه برگردونه؟🤔 وای چقد اطلاعات من کمه😐

هبه بخشش وهدیه حساب میشه دریه صورت مرد مالی که به نام زنش کرده نمیتونه پس بگیره که یا از مهریه خانم کم بشه یا خانم ملک رو بفروشه یا به کس دیگه ای هبه کنه یا شوهرش فوت بشه در غیر اینصورت حتی اگه سند بخوره میتونه پس بگیره شانس و اقبال زنا رو میبینین حالا همین مرد اگه مالی رو به بچه ها یا پدر و مادرش هبه کنه در هیچ صورتی نمیتونه پس بگیره 

نه بابا تو دفتر خونه ثبت بشه نمی تونه پس بگیره این جه حرفیه🌳

بیا شهریور پیراهنت ییلاق لک لک ها...🍀
هبه بخشش وهدیه حساب میشه دریه صورت مرد مالی که به نام زنش کرده نمیتونه پس بگیره که یا از مهریه خانم ...

خدایا چرا اخه قانون ما بر ضد زنه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚

ولی یکی از اشناها زنش خونه و ماشین رو گرفته بود از شوهرش و بعدم طلاق گرفته بود😐 یعنی مرده میتونسته پس بگیره؟

خب باید چیکار کنیم که مهریه رو نبخشیم و مرد یه ملک یا ماشین رو به نام زن بزنه؟