2777
2789
عنوان

قد و وزن بچه تو 3 سالگی

842 بازدید | 13 پست

سلام مامانا، میشه بگید قد و وزن پسرتون تو 3 سالگی چقدره؟ پسر من 3 سال و 4 ماهشه قدش 101 و وزنش حدود 16 کیلو، بیشتر رو قدش حساسم که کوتاه نباشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=249307373]قد موقع تولدش چقدر بود؟ خدا حفظش کنه مرسی عزیزم‌همچنین‌‌پسرشما. وزن تولدش ۳کیلو ۵۵۰ بود برای شما که قدووزنش خوبه

امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.

[QUOTE=249307373]قد موقع تولدش چقدر بود؟ خدا حفظش کنه مرسی عزیزم‌همچنین‌‌پسرشما. وزن تولدش ۳کیلو ۵۵۰ ...

وزن پسر کنم موقع تولد 3 کیلو و 650 بود با قد 52،، آره خوبه، بیشتر قد برام مهمه چون من خودم قد بلند نیستم الان رو بچه حساسم 

بابا تو خوبی، من 157. همسرم خوبه قدش 

ولی پسر بزرگم ۸سالشه نسبت به همسناش یه کم کوتاه تره. همش میگم خدا کنه به سن بلوغ برسه یه دفعه قد بکشه

ولی پسر بزرگم ۸سالشه نسبت به همسناش یه کم کوتاه تره. همش میگم خدا کنه به سن بلوغ برسه یه دفعه قد بکش ...

شربت زینک بده بهش، شیر و ماست هم زیاد بخوره، من هر دوره که زینک میخوره متوجه رشد قدش میشم

شربت زینک بده بهش، شیر و ماست هم زیاد بخوره، من هر دوره که زینک میخوره متوجه رشد قدش میشم

تا حالا زبنک ندادم همین زینک معمولی؟ بعدش شنیدم نباید مدام زینک داد چندبار تو سال بهش میدی

تا حالا زبنک ندادم همین زینک معمولی؟ بعدش شنیدم نباید مدام زینک داد چندبار تو سال بهش میدی

بله زینک سولفات ،مثلا یه ماه میخوره یکی دوماه بهش نمیدم دوباره دوره بعد رو میدم، از دکتر پرسیدم گفت مشکلی نداره اینطوری خوب هم هست اتفاقا، مولتی ویتامین هم میدم. 

هانی ژل رویال بر روی هورمون های تنظیم کننده رشد اثر می‌گذارد و باعث افزایش کلسیم و فسفات در استخوان سازی می شود. در نتیجه باعث افزایش طول استخوان و قد می شود و مصرف هانی ژل رویال می‌تواند به کسانی که به دلایل مختلف مثل بلوغ زودرس و عدم رشد مناسب دارای قد کوتاه هستند کمک کرده تا قدشان افزایش یابد. این ماده کاملا طبیعی و بدون اثرات جانبی است. اینم لینک خرید: http://pasarpharma.com/product/هانی-ژل/