2777
2789

منتظر بودم پزشکی وبا دندون مقایسه کنه ولی خداییش فیزو نه 

عزیزم نمیگم فیزو بده اتفاقا عالیه ولی خودمونیم دندان ونباید اصلا تو هیچ موردی بافیزوتراپی  مقایسه کرد 😑

یعنی فشار خونم رفت بالا 

منم تعجب کردم🤣به اطلاعات در ذهن خودم شک کردم یه آن

باز پزشکی رو با دندون مقایسه میکرد یه چیزی

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری ترس از خون دارن یا روحیه‌شون حساسه

پس می‌تونن هر چیزی رو که خون و مرگ‌ومیر نداره با پزشکی و دندون مقایسه کنن

من و شما که تعیین نمی‌کنیم چی درسته و چی غلط 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

فیزو😐

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

منم تعجب کردم🤣به اطلاعات در ذهن خودم شک کردم یه آنباز پزشکی رو با دندون مقایسه میکرد یه چیزی

به خدا هنگ کردم

هی میگفت خواهرم گفته اشباع میشه برا دهسالبعد با این وضع دلار کسی دنداپزشکی نمیره 

اخه عزیز اگه بخوایم اینطوری فک کنیم کسی نباید بره سمت هیچ رشته ای 

علاقه اس دیگه البته که دندون و پزشکی رتبه خیلی بهتری میخواد در هر صورت

ولی فیزیو تا چند سال اینده میره جزو رشته های دکترای حرفه ای الانم تو بعضی کشورا اینطوری شده که گفتن تا چند سال اینده تو ایرانم همین میشه و میشه هم سطح پزشکی و دندون و دارو

من خودم علاقه ندارم ولی خب خیلیا علاقه دارن و با همون رتبه ای که به پزشکی و دندون میخوره میرن فیزیو

عزیزم الان رتبه برا فیزیو در حد رتبه پزشکی و دندونه و با رتبه پایین نمیتونی فیزیو بخونی

بابا خواهرش دندان قبولش دهبود 

گفت همش گریه میکرد که همه میگن اشباع میشه فلان کاش میرفتی فیزیو 

دندان روزانه تا جاییی که دیدم بخوای قطعی بگیره باید زیر ۵۰۰ بیای  من فامیلمون فیزوتراپی قبول شد ۲۵۰۰

علاقه اس دیگه البته که دندون و پزشکی رتبه خیلی بهتری میخواد در هر صورتولی فیزیو تا چند سال اینده میر ...

به خدا هنگ کردم

هی میگفت خواهرم گفته اشباع میشه برا دهسالبعد با این وضع دلار کسی دنداپزشکی نمیره 

اخه عزیز اگه بخوایم اینطوری فک کنیم کسی نباید بره سمت هیچ رشته ای

بابا خواهرش دندان قبولش دهبود گفت همش گریه میکرد که همه میگن اشباع میشه فلان کاش میرفتی فیزیو دندان ...

فکر کنم بیشتر خواسته اطلاع رسانی کنه که خواهرش دندون قبول شده وگرنه کسی که دندون قبول شه گریه نمیکنه برا همچین چیزی😂پز زیرپوستی شاید😂