2777
2789
عنوان

بزنید شبکه دو خیلی جالبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2624 بازدید | 67 پست
نه من لیسانس ی رشته دیگه دازم تازه دارم حقوق میخونم از همین حالا میخوام بخونم برای ازمون 

از الان برای آزمون بخونید فایده نداره 

تمرکز کن روی درسها. متن قانون بهترین منبع 

هر ترم هر واحد حسابی بخون. قانون هزار بار بخون 

فعال باش من خودم بجز جزوه استاد کتاب‌های مرتبط میخوندم و تو همه بحث ها شرکت میکردم. همه ها مدنی جزا ح اداری و.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چرا انقد جدی گرفتم ک رفتم تو سرچ اینستا زدم بهزاد حیدری😑🤣میخواستم عکسای پخش شدرو ببینم مثلا وای خدا شفام بده🤣🤣🤣🤣

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

ماده مربوط ب پرونده دوم سریال 👇 

ماده  ۷۴۵ قانون مجازات اسلامی:

هرکس به وسیله سامانه‎های رایانه‎ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون(۵.۰۰۰.۰۰۰)ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰)ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

نکته دگ امشب این بود ک شما نمیتونی بابت چیزی که عنوان غیرقانونی داره یا غیر شرعی نمی‌تونید شکایت کنید و شکایت شما مسموع نیست. مثل مطالبه وجه ناشی از نزول یا سرقت مواد مخدر و