بچه من نه ماهش تمومه. ب خاطر ی مشکلی ک داشت دوباره توی سه ماهگی و 6 ماهگی مغزو اعصاب ویزیتش کرده و سالم بوده. دکتر اطفالش هم بردم قبلا فک نمیکنم ب لحاظ جسمی مشکلی داشته باشه. همه کارهاشو اوایل خیلی زودتر از بقیه انجام میداد. اما الان تاخیر پیدا کرده. نمیشینه، چهاردست و پا و سینه خیز هم نمیره. رو پاهم ک نگهش میدارم وایمیسه ولی زود خسته میشه. انگار جون نداشته باشه. شیرخشکیه. ب ی دکتر اطفال گفتم گفت این قطره رو بهش بده. خیلی امیدوارم کرد. کسی تاحالا بوده داده باشه واسه تاخیر؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم دیروز دکتر برای پسرم که الان هشت ماهشه نوشته گفت چون نمیتونه خودش بدون کمک بشینه و سینه خ ...
خکاهش می کنم جواب بدین عکس قطره یا اسم و مارکش رو بگین من گرفتم دو دلم چون مقدادی انلاین ویزیت کرد و فقط گفت دی اچ ای بده الان این که دارم روش نوشته بالای یکسال خواهش می کنم بگین دقیق قطره اسمش چیه و چقد گفتن مصرف کنید عکسشو بدین ممنون میشم
عزیزم ببخشید!!!! من دیر میام نی نی سایت. من دادم تاثیری نداشت. چرا میخوای ب بچت بدی؟ بچه من ب این قطره الرژی داشت بدتر اسهال هم شد بعدم ی دکنر بی شعوری داده بود گفت ی سی سی بده من دادم. بعد ی هفته آزمایش ک دادم ویتامین دی بچم رفته بود بالا شانس اوردم مسموم نشده بود.
خکاهش می کنم جواب بدین عکس قطره یا اسم و مارکش رو بگین من گرفتم دو دلم چون مقدادی انلاین ویزیت کرد و ...
من بچم تاخیر تکاملی داشت. دکتر اطفالش گفت ژنتیکیه. 10 ماهگی سینه خیز رفت 11 ماهگی چهاردست و پا و نشستن. الانم 14 ماهشه هنوز مستقل راه نمیره. البته خب هم لاغره هم بدنش ضعیفه هم اینکه من ب خاطر اینکه ب کارام برسم روی تشک میخوابوندمش و دورش بالشت میذاشتم بچم هیچ وقت جای سفت نبود. مامانم ک اومد گذاشتش رو فرش و باهاش تمرین کرد و بدنش رو با روغن سیاه دونه ماساژ داد بچه سریع سینه خیز رفت
ممنون جواب دادین یک سی سی زیاده من ۵قطره میدم دور سرش کمه و بدنش شله یکم
عزیزم این مشکل رو باید حتما حتما حتما ببری فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان. تاکید میکنم حتما باید پیش اون ببری. اگه تهرانی فقط دکتر اشرفی. ضمنا دی اچ ا یا همون کلوی کیدز هیچ تاثیری توی رشد دور سر نداره.
[QUOTE=271526348]عزیزم این مشکل رو باید حتما حتما حتما ببری فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان. تاکید میکنم حتما باید پیش او ...[/QUOTEبردم عزیزم گفت چون نارس دنیا اومده از اونه و گرنه مشکلی نداره شکر خدا ممنون جواب دادین