2777
2789
عنوان

تفاوت سن بارداری با سونو

4783 بازدید | 19 پست

سلام کسی بوده سن بارداریش بر اساس پریودی با سونوگرافیش نخونه؟

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم من هفته پیش رفتم تشکیل قلب براساس پریود ۷هفته بودم ولی سونو ۵ هفته نشون دادو قلب تشکیل نشده بود

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد
تو ب. تاریخ پریود چیکارداری....هرچی‌سونو بگه درسته...

من چندوقت پیش امضای شماروخوندم وواقعابه این چیزایی که نوشتین اعتقاددارم منم توماهی که اصلابه حاملگی فکرنمیکردم جواب بی بی مثبت شد

بهترین حس دنیاحس مادرشدن هستش امیدوارم همه خانومهای سرزمینم این حس روتجربه کنن 🤲🤲🤲🤲خداجوووووونم ممنوووووون🙏🙏🙏بعداز۵سال انتظاردقیقاروزتاسوعابی بی چکم مثبت شدخدایاااااااااشکررررررررت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲ازخدامیخوام همه اون مادرانی که منتظرهستن خدامثل من دلشونوشادکنه الهی امین🤲🤲🤲دوستان دعاکنین خدانی نی موسالم وصالح بزاره بغلم🙏🙏🙏🙏
سه ماهه چندمی؟

سوم.. 

مسأله اینجاست سونو تشکیل قلب که دادم پیش یه دکتر دیگه بودم و اصلا یادم نیست که با پریودیم مطابقت داشته یا نه.. ان‌تی و غربالگری رو بر اساس پریودی زدن اما الان که هفته ۳۳ هستم هفته پیش سونو دادم میگه احتمالا از اول دو هفته عقب تر بودی... حالا من نمی‌دونم تاریخ سزارین رو چطوری می‌خواد بزنه تا چند روز دیگه که برم پیش دکترم همینطوری فکرم مشغوله

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
من چندوقت پیش امضای شماروخوندم وواقعابه این چیزایی که نوشتین اعتقاددارم منم توماهی که اصلابه حاملگی ...

🤩🤩🤩🤩مبارکه عزیزم...اره وقتی ولش میکنی خودش جور‌میشه...به سن بارداری هم خیلی گیرنده...منم اوایل هر دفه میرفتم سونو میگف مثلا هفت هفته. و شش روز..می‌اومدم تو ی دفتر‌مینوشتم و حساب میکردم .دفه بعدش میگفتم حنما االان شده مثلا شونزده هفتع و دو روز...ولی یهو میدیدی میگف شونزده هفته و شش روز!!!چند بار اینجوری شد دیگ بیخیال شدم...سن بارداری طبق رشد جنین جلو میره

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
🤩🤩🤩🤩مبارکه عزیزم...اره وقتی ولش میکنی خودش جور‌میشه...به سن بارداری هم خیلی گیرنده...منم اوایل ه ...

ممنون عزیزم فدات❤️

من خودم‌الان رفتم‌سونوگفته ۶هفته هستم ولی درصورتی که من اونموقع پری بودم ولی سونواینوگفت 

بهترین حس دنیاحس مادرشدن هستش امیدوارم همه خانومهای سرزمینم این حس روتجربه کنن 🤲🤲🤲🤲خداجوووووونم ممنوووووون🙏🙏🙏بعداز۵سال انتظاردقیقاروزتاسوعابی بی چکم مثبت شدخدایاااااااااشکررررررررت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲ازخدامیخوام همه اون مادرانی که منتظرهستن خدامثل من دلشونوشادکنه الهی امین🤲🤲🤲دوستان دعاکنین خدانی نی موسالم وصالح بزاره بغلم🙏🙏🙏🙏
ممنون عزیزم فدات❤️ من خودم‌الان رفتم‌سونوگفته ۶هفته هستم ولی درصورتی که من اونموقع پری بودم ولی سون ...

نهه به حساب کتاب ما درستنسست....هرچی سونو میگه همونه..

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..

اره دقیقاهمون درسته

خانم ها پیج دکترنوبت 👇👇

💫 بزرگترین پیج بارداری و کودک هستش 

هرروز کلی، پست و استوری در مورد( بارداری ،تخمک گذاری و پریود، ناباروری ،هفته های بارداری ، زایمان ،دخترزایی و پسرزایی و ....) به صورت رایگان به نمایش میذاره 

🔴 در ضمن پزشکان متخصص زنان خبره هم برای هر شهر به صورت جدا، معرفی میکنه 

میتونید فالوو کنید و برای دوستانتون بفرستید

@drnobat.ir

👇👇👇👇بزرگترین پیج بارداری و کودک

https://instagram.com/drnobat.ir?igshid=YmMyMTA2M2Y=

سوم..  مسأله اینجاست سونو تشکیل قلب که دادم پیش یه دکتر دیگه بودم و اصلا یادم نیست که با پریود ...

اها الان که اصلا مهم نیست فقط سونوی سه ماهه اول دقیقه

بعد از اون دیگه طبق lmp برات تاریخ زایمانم‌میزنن عزیزم نگران نباش

حتی توی سه ماهه اول که میگیم دقیق بازم اختلاف هست چون ممکن لقاح دیر تشکیل شده باشه

بر اساسlmpحساب کن

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سونو سه ماهه اول

بعد سه ماهه اول دیگه lmpمهمه نه سونو چون خطا داره و اینکه از طرفی بر اساس جثه بچه سن محاسبه میشه 

بعد از سه ماهه اول ملاک سونوهای سه ماهه اولن یا lmp

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40