2777
2789

بچه ها ما داشتیم اشنا میشدیم گفت قصدم ازدواج هست یکبارم رفتیم بیرون کافه همو دیدیم بعد یهو بی دلیل و بی مقدمه بهش گفتم منو تو بدرد هم نمیخوریم اونم گف باشه و یکماه جدا شدیم ولی بازم پیام میداد حالمو میپرسید توی این یکماه من دلتنگش میشدم اخرش طاقت نیاوردم و بهش گفتم برگشتیم باهم و دوهفته ای باهم بودیم ولی این دوهفته مث اون یکماه اولی پیگیرم نبود انگار دلسرد شده بود یه کم.بعدش شل صحبت میکردیم من گفتم میخوابم ساعت دوازده نیم بودشب بخیر گفتیم من یه اکانت دیگ داشتم ک انلاینیشو با اون چک میکردم و تا یکساعت بعد همش میدیدم انلاینه بهش پیام دادم بعد یکساعت ک من خوابم نبرد توام ک بیداری گفت اره گفتم چرا انلاینی همش گف نیستم ولی نمیدونست با یه اکانت دیگ همش نگاش کردم اون لحظه هم دیر جواب میداد فهمیدم داره با یکی دیگ چت میکنه ساعت یک و نیم بود گفتم مشخصه گفت خداحافظ من رفتم خوب شد؟ منم گفتم نه خوب نشد خداحافظ بعد نوشت بسلامت.منم جواب ندادم یکساعت بعد خواب بودم پیام داده بود چقدر شکاکی منم گفتم من قبلا آسیب دیدم اگه میخای منو یکی دیگ رو باهم داشته باشی فقط اونو داشته باش .فقط نوشت باشه.دیگ من پیام ندادم اونم نداد دوروز گذشته.نظرتون چیه کاردرستی کردم چکش کردم واکنش اون چی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک ولش کردمولی میگم واکنش من و واکنش اون درست بود بنظرت

اره دیگه پیگیرش نباش اون اگه واقعا میخواست همون که گفتی ما به درد هم نمیخوریم راحت ول نمیکرد بره

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
اره دیگه پیگیرش نباش اون اگه واقعا میخواست همون که گفتی ما به درد هم نمیخوریم راحت ول نمیکرد بره

ول نکرد که گفت من نمیتونم پیامت ندم از همه جا بلاکم کن منم همون موقع از همه جا بلاکش کردم بعد دیدم هرروز سرراه من میایسته جوری ک من ببینمش و از بلاکی درش اوردم خودمم ناراحت بودم ک بلاکش کردم بعد دوباره همش پیام داد و پیگیر شد

🤣🤣ینی من حق داشتمگفتم شاید هنوز هیچی نشده خیلی دارم بهش گیر میدم چون گف چقدر شکاکی

خب میتونست بگه چرا انلاینه با کی چت میکنه تو شکاکم باشی اون باید قدمی برای اروم شدنت برداره یا اسکرین شات بفرسته ک مثلا داره با اصغر چت میکنه یا صغرا، ب نظرم اونقدرا هم تو رابطه با تو جدس نیس، چون رفتاری ک گفتی رفتار یه ادمیه ک هنوز تصمیمی برای جدی شدن رابطه نداره، حالا باز من تو رابطت نیستم خودت بهتر میدونی

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
خب میتونست بگه چرا انلاینه با کی چت میکنه تو شکاکم باشی اون باید قدمی برای اروم شدنت برداره یا اسکری ...

میدونم که با یه زن دیگ چت میکرد .ولی نمیدونم حق داشتم ک هنوز ب جایی نرسیدیم و خیلی رابطمون عمیق نشده ازش توضیح بخام یانه