2777
2789

اصلا...خیلی نامتناسبه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقم

حتا تو اسمای مذهبی هم ترکیب بعضیاش واقعا معنی نداره

مثلا محمدیاسین، محمدطاها، خب این الان یعنی چی؟ یا امیر محسن؟ محمدهادی؟ امام هادی که اسمش علی النقی بوده، این محمد از کجا اومد چسبید به هادی؟

وارد بحث فاطمه حسنا و نازنین زهرا هم بهتره اصلا نشیم😖😖😖😬😬😂😂😂

از من مرا بگیر و خودت را به من بده یا حسین❤️

ببخشید ولی خیلی مسخره اس

من یه نفر رو میشناسم اسمش فاطمه بود میخواست اسمش رو عوض بکنه ولی نتونست(تو ایران اسم فاطمه رو کلا عوض نمیکنن) برا همین رفت یه ماندانا بهش اضافه کرد شد ماندانا فاطمه

الان هرکی اسمش رو می شنوه خنده اش میگیره

نی نی یار منو تعلیق نکن😐🤲

ببین مثلا محمدامین خوبه، چون حضرت محمد بوده لقبش امین بوده میشه محمدِ امین

حتا با این که اصلا قشنگ نیست ولی فاطمه زهرا و فاطمه کوثر هم درسته چون حضرت فاطمه بوده لقبش زهرا و کوثر

یا محمدمهدی درسته، چون اسم اصلی حضرت مهدی محمد هست و لقبش مهدی هست یعنی هدایت شده از سمت خدا تا هدایتگر مردم باشد....

ببخشید ولی خیلی مسخره اس من یه نفر رو میشناسم اسمش فاطمه بود میخواست اسمش رو عوض بکنه ولی نتونست(تو ...

وا اسم فاطمه رو عوض نمیکنن؟؟؟؟؟ 

البته سلیقه شخصی من اینه که اسم باید تک اسمی باشه، دوسیلابی نهااااایتا سه سیلابی باشه، خوش آوا و خوش معنا باشه و اسم بوه ها اصلا جالب نیست که خیلی خیلی ست باشه و هم آهنگ، 

دوست دارم اسم ها توی یه سجع و حال و هوا باشن ولی هم آهنگ نه، تنوع داشته باشه

خودم برا بچه های خودم اسمای مذهبی رو دوست دارم ولی نه مث علی و محمد که از ۲۸ تا دانش آموز ۲۰تاشون هم اسم دربیان

اسم پسرام یاسین و محسن هست

برای بعدی ها دوست دارم:

رسول، حسنا، اسما، نورا، مهدی

ببین مثلا محمدامین خوبه، چون حضرت محمد بوده لقبش امین بوده میشه محمدِ امین حتا با این که اصلا قشنگ ...

اگه اینطور بهش نگاه کنیم که حسن آرسام یعنی حسن پهلوان وقدرتمند یا محمد آیمان  محمد ی که نشانه ی ماه است محمد آرتان هم محمد پراز خیرو برکت. معنیشون اینا میشه

عجیب🤔

جدیدا یه قانون گذاشتن اگه بخوای اسمت رو عوض کنی باید یه اسمی انتخاب کنی که از اسم قبلیت پر تکرار تر باشه یعنی تعداد کسایی که اون اسم رو دارن بیشتر باشه 

این چهار تا اسم هم پر تکرارینن هیچ اسمی از اینا پر تکرار تر  نیست

برا همین عوض نمیشن 

نی نی یار منو تعلیق نکن😐🤲