2777
2789
ممنون عزیزم به امید خدا💋

هرچی به خدا نزدیکتر بشی زودتر درمان میشی

خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میترسی تغذیه ت رو سالم کن ، روغن مضر و شکر رو محدود کن استرس نداشته باش و فعالیت بدنیت رو زیاد ...

سعی میکنم رعایت کنم ،اخه اینجا همیشه میان میگن بعد ۵ سال ۸ سال نشدیم ،بخاطر اون ترس رفته وجودم که یا خدا مال منم میخواد انقد طول بکشه ینی😥

اولش موقع تخمک گذاریم ترشحاتم توش رگه خون بود. بعد تکرر ادرار شروع شد .بعد پری عقب افتاد  بعد تاخیر سینه متورمشدن .و افزایش اشتها و تشنگی البته هنوز هفته ۴یا۵هستم با ایت دارو ها حانله شدم دوماه هست عکس رنگی انداختم .بعد لتروزل خوردم سینال اف واچ ام جی زدم.ویه روز قبل موعد لک قهوهای دیدم همون روز قطع شد

خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍
هرچی به خدا نزدیکتر بشی زودتر درمان میشی

اره واقعا اصلا دعا نمی کردم این ماه شروع کردم نمازامو کامل خوندم دعا کردم نذر کردم از امامان خواستم واین ماه باردار شدم در کمال ناباروری ۳سال بود درگیر دکتر درست ماهی که ناامیدم کردن گفت فولیکولام کوچیکن باردار شدم روز ۱۰.پریود دوتا ۱۱ویکی ۱۵

خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍
سعی میکنم رعایت کنم ،اخه اینجا همیشه میان میگن بعد ۵ سال ۸ سال نشدیم ،بخاطر اون ترس رفته وجودم که یا ...

خب طول بکشه هر موقع خدا خودش صلاح دونست بهت میده

میبینی من الان احتمالش زیاده باردار باشم تصمیمش رو وه نداشتم و تنبلی تخمدان هم دارم،یه ساله اومدم خونه م 

منم پای کیستیک وتک شاخم بعد ۳سال این ماه بیبی چکم بعد ۱یا۲روز تاخیر مثبت شد

اولش موقع تخمک گذاریم ترشحاتم توش رگه خون بود. بعد تکرر ادرار شروع شد .بعد پری عقب افتاد  بعد ت ...

علائم منم بیشتر شدن اشتها،درد سینه، داغیه بدن، درد خفیف زیر شکم ، افت قند و...

هردوش رو دارم، قسمت پایینه شکمم درد خفیف داره  امروز صبح بیبی چک زدم مثبت بود ، میگم شاید کاذب ...

اره عادیه عقب بیفته ولی عادی نیست بیبی مثبت شه  منم یک یا دوروز تاخیر مثبت شد ۳تا .فرداش رفتم گفت بتا۴۰۰.دوسه روز بعدش شد ۶۰۰

خب طول بکشه هر موقع خدا خودش صلاح دونست بهت میوه میبینی من الان احتمالش زیاده باردار باشم تصمیمش رو ...

ممنون از دلداریت ایشالا😍😃پس مال شما ناخواسته ی خدا خواستس مبارکت باشه الهی عجب حس نابیه😍😍

علائم منم بیشتر شدن اشتها،درد سینه، داغیه بدن، درد خفیف زیر شکم ، افت قند و...

اگه بیبی ت مثبته آزمایشم مثبت میشع