الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اولش موقع تخمک گذاریم ترشحاتم توش رگه خون بود. بعد تکرر ادرار شروع شد .بعد پری عقب افتاد بعد تاخیر سینه متورمشدن .و افزایش اشتها و تشنگی البته هنوز هفته ۴یا۵هستم با ایت دارو ها حانله شدم دوماه هست عکس رنگی انداختم .بعد لتروزل خوردم سینال اف واچ ام جی زدم.ویه روز قبل موعد لک قهوهای دیدم همون روز قطع شد
خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍
اره واقعا اصلا دعا نمی کردم این ماه شروع کردم نمازامو کامل خوندم دعا کردم نذر کردم از امامان خواستم واین ماه باردار شدم در کمال ناباروری ۳سال بود درگیر دکتر درست ماهی که ناامیدم کردن گفت فولیکولام کوچیکن باردار شدم روز ۱۰.پریود دوتا ۱۱ویکی ۱۵
خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍