2777
2789
عنوان

تیپم خوبه .؟ + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 48 پست

چه نسبت دوووری 

ما بجز  بچه های خاله و عمو باکسی رفت و آمد نداریم 

ماشالله به همتتون

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مشکی هم نشد یه لباس تیره هم بنظر من 

البته فک کنم همون میشه عموی مامانبزرگت نه؟

خیلی دوره کلا نرو 😐😂

هرچی که دیدم بسمه میرم....من خسته نیستم خود خستگی ام!این همه دویدم چی دستم رسید تهش؟!هنوز نشد یه عکس خوب ازم بگیرن!نقشه من این نیست سنگر بگیرم...فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم:)یه روزی این دنیاست که می‌رقصه به ساز من !خودمو میشناسم عقب نمی‌رم!✌️✨

چند هفته پیش عموی همسرم فوت کرده بود من تمام مشکی پوشیدم و سعی کردم لباس ها رو ساده انتخاب کنم،رفتم اونجا روز دوم شبیه فشن شو بود،دخترش پیرهن بلند مشکی پوشیده بود و میکاپ کرده بقیه فامیل ها هم بدون روسری و لباس مجلسی مشکی🥴کلا فاز عزاداری نداشتن🤭😂

پدر ِ پسر عموی مادربزرگت ک میشه عموی مادربزرگت😑 چرا انقد میپیچونیش😬

حواسم نبود .😂

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋

پدر پسر عمو مامان‌بزرگت 

احتمالا همون عموی مامان بزرگت نیست

چرا انقدر میپیچونی

عضو گروه بنفش وزن :۷۰ هدف اول ؛۶۷ هدف دوم : ۶۴ هدف نهایی:۶۰ نا امیدی واسه کسیه که دو متر زیر خاکه تا وقتی نفس هست امید هم هست   یاعلی
نارنجی اخه .. یکم تیره تر نداری؟

داشتنشو که دارم ، گفتم اگه مشکلی نداره اینو بپوشم .

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋