برای چهلم پدر پسر عموی مادر بزرگم حتما باید مشکی بپوشم .؟
کلا نزدیکاهم مشکی میپوشن هنوز .؟
عکس مانتو رو میزارم الان .
گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒 در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرچی که دیدم بسمه میرم....من خسته نیستم خود خستگی ام!این همه دویدم چی دستم رسید تهش؟!هنوز نشد یه عکس خوب ازم بگیرن!نقشه من این نیست سنگر بگیرم...فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم:)یه روزی این دنیاست که میرقصه به ساز من !خودمو میشناسم عقب نمیرم!✌️✨
چند هفته پیش عموی همسرم فوت کرده بود من تمام مشکی پوشیدم و سعی کردم لباس ها رو ساده انتخاب کنم،رفتم اونجا روز دوم شبیه فشن شو بود،دخترش پیرهن بلند مشکی پوشیده بود و میکاپ کرده بقیه فامیل ها هم بدون روسری و لباس مجلسی مشکی🥴کلا فاز عزاداری نداشتن🤭😂
پدر ِ پسر عموی مادربزرگت ک میشه عموی مادربزرگت😑 چرا انقد میپیچونیش😬
حواسم نبود .😂
گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒 در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋