2777
2789

سلام بچه های کرمانشاه

من تو سیکلiuiهستم

و تا فردا وقت دارم امپولhcgبزنم

کل شهر هم زیر رو کردم نداشتن

گفتن ی مدت توزیع نشده

متاسفانه دکترم گفت جایگزین نداره

اگر کسی داره نیاز نداره  بفروشه به من لطفا

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خود مرکزی که میری یا دکترت میتونه برات پیدا کنه 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
خود مرکزی که میری یا دکترت میتونه برات پیدا کنه 

دکترم ادرس ی داروخانه داد ولی تمام کرده بود حتی داروخانه ها شهرستانم زنگ زدم میگفتن سهیمه کرمانشاه ۳ هفته اس نفرستادن برا همین نایاب

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
من ندارم وای داروخانه های نوبهار رو بگرد 

گشتم همه جا  قحطیش امده 

ای بابا حالاکه میخاستم برم دکتر برام امپول بنویسه قحطی اومد

اگر برا ماه بعدی میخوای زودتر ای هفته بگیر که مثل من نخوری قحطی  گفتن هفته دیگه ۲ شنبه توزیع میکنن ولی تعدادش محدود

سرچ بزن دارویاب اسم داروتو بنویس ببینم کجاها داره شهرهای نزدیکت پول بدی برات پست میکنن یا میفرستن&nb ...

ممنون عزیزم الام امتحان میکنم