2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیاطی بدون الگو بری بهتره .من خیاطم . قبلا برای مردم خیاطی میکردم ولی ازوقتی ازدواج کردم فقط برا ...

پس شما علاقه داشتی .

راستش من هنوز نمیدونم علاقه دارم یا ن.شوهرمم ناامیدم میکنه

پزشک دهکده ام😇

اره به نظرم سلیقه با حوصله تو خیاطی خیلی مهمه. خیلی عالیه.ولی ده سال خیلیه. من هیچی بلد نیستم تازه ...

تو یه ماه بیست تومن ب شوهرم قرض داد..خواهرشوهرم فقط لباس محلی بلده بدوزه اونم ن خوب...چون سوادش زیاد نیس و خودش یاد گرفته خودم و خووهراش ک خیاطیشو قبول نداریم ولی به هرحال درامد داره

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖
عزیزم به روحیات خودت بستگی داره خواهر من مجازی یادگرفته الان تقریبا نزدیک یکساله خیلیییی تمیز میذوزه

من حتما باید از نزدیک ببینم تا یاد بگیرم.

خاهرتون خیلی علاقه داشته یا زمینه داشته ک مجازی یاد گرفته افرین بهشون.

پزشک دهکده ام😇

اره گفت ۷ماه ب نظرمم خیلی طولانیه. الان خوب بلدی شما؟

البته کار نکردم وای کسی که میخواست خیاط بشه واقعا عالی بود. 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
من حتما باید از نزدیک ببینم تا یاد بگیرم. خاهرتون خیلی علاقه داشته یا زمینه داشته ک مجازی یاد گرفته ...

نه عزیزم پیش زمینه نداشت ولی بشدت علاقه داشت با خانواده شوهرش هم یجا بودن خانه دار هم بود گفت به جای رفتن تو دست و پای خانواده شوهر مجازی یاد گرفت 

دوره اول ۱۲۰داد پارسال 

من هم خیلی دوستدارم یاد بگیرم بچه ها میشه لطفا هزینه اش هم بگین  مرسی

من پرسیدم دوره نازک دوزی ک زمینه خیاطیه گفت ۴۸۰۰توی هفت ما.

باقی دوره ها هزینشو نمیدونم.

پزشک دهکده ام😇

نه عزیزم پیش زمینه نداشت ولی بشدت علاقه داشت با خانواده شوهرش هم یجا بودن خانه دار هم بود گفت به جای ...

اهاااا.خیلی خوبه.

من پرسیدم دوره نازک دوزی رو گفت۴۸۰۰

پزشک دهکده ام😇