سلام .من تصمیم دارم برم خیاطی یاد بگیرم که هم سرم گرم بشه هم منبع درامد بشه.البته هدفم استخدامیه که دارم براش میخونم.ولی تو شهر غریب ازدواج کردم خیلی بیکارم.
ب نظرتون چقد طول میکشه تا خیاط حرفه ایی بشم؟یا به درامد برسم.درضمن هیچی خیاطی بلد نیستم ولی سلیقم خوبه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گلکم دوست من ۴ ماهه یاد گرفت الانم داره خیاطی میکنه درامدش خوبه بخدا
کارشم خوبه هیچ کاری سخت نیست تو بخوای میتونی
زندگیامون شده خندیدنای مصنوعی وسط دردای واقعی 🖤🥀خیلی ازت ضربه خوردم ،ولی بازم قشنگترین ،اشتباه منی🖤توهرگز برایم عادی نمیشوی ،مگر خورشید باهربار طلوع کردنش ب زمین ،عادی میشود؟لبخندتوهم حیات بخش من است ،مگر میشودلبخندت ،عادی شود برایم ؟آرام جانم !توهیچ گاه برایم عادی نخواهی شد ؛مانند دریا برای ماهی ،مانند بال برای پرنده /هیچ گاه عادی نخواهی شو !🖤🥀
خواهرشوهرم خیاطه آره درآمدش کم کمش ماهی ده تومن میشه با اینکه فقط تو یه محله و خونشون یه ساله اومده تو اون محله..آما یه ده سالی هست کار میکنه..شمام اگه کارت خوب باشه کم کم درآمدت بالا میره
دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖
زندگیامون شده خندیدنای مصنوعی وسط دردای واقعی 🖤🥀خیلی ازت ضربه خوردم ،ولی بازم قشنگترین ،اشتباه منی🖤توهرگز برایم عادی نمیشوی ،مگر خورشید باهربار طلوع کردنش ب زمین ،عادی میشود؟لبخندتوهم حیات بخش من است ،مگر میشودلبخندت ،عادی شود برایم ؟آرام جانم !توهیچ گاه برایم عادی نخواهی شد ؛مانند دریا برای ماهی ،مانند بال برای پرنده /هیچ گاه عادی نخواهی شو !🖤🥀