2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای درخواست طلاق اگر من برم    ۻرر ب پروندم نیس ؟؟؟باید کجا برم  اقدام کنم دررچ صورت دادگاهدحق طلاق ب زن میدهد

چطور میتون  سابقه های همسرم  یک مدرک کنم  چون  تاسوعایدحستی  م ش ر و ب   خورده بود و با سپاهیان درگیری  الندهم فراریه   و    قبل از این هم بازداشت میشده

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃

این سوال برای خودم نیس ممنون میشم جواب بدین 

طلاهایی که آقا خریده برا خانم رو خانم برده و رفته خونه پدرش الان هم رفته درخواست مهر زده پسره هم هیچی از خودش نداره تازه رفته سرکار

سوال اینه چطور میشه طلاهارو برگردوند چون دزدی محسوب میشه براشون 

حالا پسره میگه پس منم جهیزیه ات رو میفروشم حالا که طلاهامو بردی 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

ب چ سامانهدای وارد  بشم یا سایت   ک با وارد کردن  کد ملی همسرم  سابقه هاشو بببینم  اون خلاف کاره ادعا دارهدک طلاق  نمیدم  مهررهم نمیدم چوطور میتون غیابی طلاق بگیرم 

ایا  ندادن نفقه و مهریه زندان داره ؟؟؟ـــ   برای طلاق از طرف زن   چ شرایط  لازم داره ک دادگاه طلاق بده

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃

سوال دیگه این که دختره بدون اطلاع شوهرش توی مجازی عکس بدون حجاب میذاره 

بهش میگه دانشگاه نباید بری می‌ره

بهش میگه حجاب کن نمیکنه

از خونه خودش رفته کسی بیرونش نکرده و رفته با پلیس اومده

حالا شوهرش میخواد حکم عدم تمکین بگیره امکانش هست؟

کلا به حرف شوهر نیس مشکلشون هم همینه

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
من میخوام مهرمو اجرا بزارم شوهرم هیچی نداره ولی ننیخوام بدون مهر جدابشن چیکار کنم ؟ راسته میگن ۵ سال ...

حتی بیشتر از ۵ ساال ..وقتی شوهر شما هیچی نداشته باشه و نتونی چیزی توقیف کنی و از اونور همسرت دادخواست اعاثر میده و قسط بندی میشه و ممکنه حتی بیشتر از سالی یه سکه قاضی ببره واست ...دل خوش به مهر نباش

برای درخواست طلاق اگر من برم    ۻرر ب پروندم نیس ؟؟؟باید کجا برم  اقدام کنم دررچ صورت ...

نه ضرری نیست ‌..تحت هر شرایطی حق و حقوق شما محفوظه 

در مورد سوابق که نیار نیست پیوست کنید ..خود دادگاه استعلام‌میگیره فقط شما باید استناداتت درست باشه 

واسه تنظیم دادخواستم باید بری دفتر خدمات قضایی