2777
2789
عنوان

ازتون خاهرانه کمک میخوام

180 بازدید | 14 پست

توتاپیکا قبلی گفتم داستان چیه الان بخوام بمویسم شاید اذیت بشین فقط تااینجابگم من احمق یباردیدم بدنم زخمه منوخادشک گرفته بود نگو ازاون بود خب من یه ادمومیشناختم‌دعانویس بود خب اینجایی نیس اما با چندتا از همشهریامن اومد دیدشون وایناخب گف ااااره این جن خناسه راهش فقطططط راه درمان هم خوابی با منه خب بعد من خیلی ترسوعم خیلی ازبچگی همینجورم روحیه ندارم خب بعد من به یه مشاور که مذهبیه گفتم خب اونم برگشت‌گف اگ خودت خودتو خوب نکنی دکتر نهایت بهت قرص میده و خوب نشدی بستری بچه ها‌من یهو همه لینایادم‌میاد حالم بدمیشه میترسم من سارا شاد الان انگار اون سارا نیس شرایط مساوره ندارم نمیدونم باید چیکارکنم بچه ام ۸ ماهه پریروز امام رضا‌ یهوووویی طلبم کرد من دیروز اومدم مشهد بهش میگم‌من اومدم‌منو شفا بدی برم ذهنم اروم بشه برم میتونین کمکم کنین‌من چیکارباید بکنم انگار تودلم اشوبه انگار مغزم ومبخوام شستشوبدم نمیتونم میترسم میترسم شوهرمو بچموازدست بدم میترسم نتونم خوب شم بایدچیکارکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشغال گفته بیا باهم بخوابیم ؟؟

اجی این حرفش منو اتیش زدتونمیدونی من چندروز چجوری بودم اجی که یه دسته رفیقام‌ک‌فامیااشون خ‌.بودن پاشو ب محموداباد باز کردن میگف باید بامن بخوابی خا با اب....برا تو طلسم بنویسم چووووون این شیطانیه فقط باکارشیطانی میشه اجی من اینقد دوس دارم‌بازم‌همون سارا قبل بشم😭جالب چیه همه اونایی ک باش درارتباط بودن یا میدیدن اینارو بشون میگه راحت فراموش کردن یا مببینی عین خیالشون نیس من خاکبرسز بخاطر اون‌حجم‌ازحرفا اینجوری شدم‌اجی

مرتیکه کفتار کثافت  بهش میگفتن  توکل بر خدا  مراجعه به روانشناس حاذق  تنها ر ...

اجی به شوهرم چندبارگفتم گف خودت بایدحالتوخوب کنی میترسم داروبدخ اجی من دلم اون سارا ومیخواد دارم بااشک مینویسم برات امروز راهی حرمم براتون خیلی دعامیکنم شما دعام‌کنیدحب

اجی این حرفش منو اتیش زدتونمیدونی من چندروز چجوری بودم اجی که یه دسته رفیقام‌ک‌فامیااشون خ‌.بودن پاش ...

الهی بمیرم برات چیزی نیست از این اتفاقا زیاد افتاده شیطان هم اینقدر بیکار نیست بیاد یکی رو طلسم کنه همه چی حل میشه 

عزیز دلم به جای این افراد ، با یه مشاوره خانم حتنا صحبت کن حرف جن و دعا و ... رو به حق امام رضا که ...

مرسی اجی قربون محبتت برم من کاری نمیتونم درحق خوبیت کنم جز دعاکنم برات اونجا توام دعام کن

مرسی اجی قربون محبتت برم من کاری نمیتونم درحق خوبیت کنم جز دعاکنم برات اونجا توام دعام کن

الهی که دلت اروم بشه گلم، اگه میتونی با شماره ۱۴۸۰ تماس بگیر، مشاوره رایگان دارن، شاید بهت کمک کنه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

فکر نمیکنی خیلی غیرمنطقی؟ این چرت و پرت ها چیه مینوسی؟ برو پیش روانشناس جای این حرفا خیلی وقته درگیری با این سنت نمیتونی همچین چیزی رو حل کنی /: اون آدم هم بده دست پلیس چهار نفر ساده لوح دیگه رو گول نزنه یعنی چی با آب بدنت  رو مخ

فکر نمیکنی خیلی غیرمنطقی؟ این چرت و پرت ها چیه مینوسی؟ برو پیش روانشناس جای این حرفا خیلی وقته درگیر ...

من نمی‌خوام ناراحتت کنم مشخصه اوضاع و حال خوبی نداری ولی آدمی که مشکلاتش رو با این چیزا حل می‌کنه جای جواب دادن ندارد دگ /: