2789
پیش بچه هام......ادمی نیست ک وقتی مقصره اهل حرف زدن باشه،منم دوست نداره بهم میگه برو طلاق بگیر ولی ب ...

ب امان خدا و باباشون 

مگه از خونه بابات آوردی شون؟درسته سخته خیلی سخت ولی یا باید بسوزی و بسازی صدات در نیاد یا باید رها کنی و نفس راحت بکشی ...همه اون مادرایی که مجبور ب طلاق شدن بچه هاشونو عاشقانه دوست داشتن .. اگه جنگ و دعواتون زیاده ک بدتر ..وبچه محیط متشنج خونه رو دوست نداره دلش آرامش میخواد 

𝑻𝒉𝒆𝒔𝒆 𝒅𝒂𝒚𝒔, 𝑰'𝒎 𝒍𝒆𝒕𝒕𝒊𝒏𝒈 𝑮𝒐𝒅 𝒉𝒂𝒏𝒅𝒍𝒆 𝒂𝒍𝒍 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒂𝒃𝒐𝒗𝒆 𝒎𝒆 این روزا همه‌ چی رو می‌ سپارمـ دست خدا که خودش هر چیزی که از توان من خارجه رو راست و ریسش کنه💭🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سام ممنون از پاسختون اگ برم به ضرر بچه هامه و بمونمم باید یک عمر بسوزم و دود بشم و گاها ب طرز وحشتنا ...

عرض کردم شرایط زندگیا باهم فرق داره شما اگر بری یه چیزایی رو از دست میدی اگر بمونی یه چیزای دیگه رو باید تحمل کنی . خودت باید تصمیم بگیری فقط خودت 

یه مدت بچه هارو بذار پیشش با خودت نبر که بفهمه چه خبره حس میکنم کلا بچه هاتون رو واسه تو گذاشته و خو ...

آره 

اسی اگه بخواد میتونه آنقدر تو مسیر دادگاه خانواده خسته ش کنه که دیگه هوس خیانت به سرش نزنه

آخه چرا خیانت؟ مگه دوستت نداره؟ 

نه،دلشو زدم دو س سال اول زندگی فقط دوسم داشت بقیشو ن انقد پشیمونم ک چرا همون سال۹۴ازش جدا نشدم حداقلش این بود ی بچه ضربه میخورد ولی پشیمونی چ فایده

میشه برا رفع گرفتاریم برام یه صلوات هدیه کنید  
یه مدت بچه هارو بذار پیشش با خودت نبر که بفهمه چه خبره حس میکنم کلا بچه هاتون رو واسه تو گذاشته و خو ...

بچه کوچیکم شیش ماهشه،یکی‌از بچه هامم بشدت بهم وابسطس امسال میره اول و اگه دقیقه ای از شدور بشم مریض میشه نمیشه هم فقط دختر بزرگم را بزارم و برم حساسه بعدم میگه مادرم اونا رو‌دوس داره برد منو نبرد چون دوسم نداره

مشاوره رفتم ولی فابده نداره من ک مشکل ندارم راهکارش برا من سکوته ولی این دل وامونده میتونه...... اون ...

یکی بود این مدلی من میشناسم ی آقایی مثل همسر شما بودن با یکی تموم میکرد ی هفته نشده با کسی دیگه رفیق میشد ...یهو درست شد نمی‌دونم خواب نما شد سرش ب سنگ خورد یکی نصیحتش کرد خدا رو شکر ... انشالله همسر شما هم ب خودش بیاد انشالله هیچ زنی تو کشورم درد نکشه و همیشه لبش بخنده 

𝑻𝒉𝒆𝒔𝒆 𝒅𝒂𝒚𝒔, 𝑰'𝒎 𝒍𝒆𝒕𝒕𝒊𝒏𝒈 𝑮𝒐𝒅 𝒉𝒂𝒏𝒅𝒍𝒆 𝒂𝒍𝒍 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒂𝒃𝒐𝒗𝒆 𝒎𝒆 این روزا همه‌ چی رو می‌ سپارمـ دست خدا که خودش هر چیزی که از توان من خارجه رو راست و ریسش کنه💭🌸
مطمبنم ک باهاش رابطه داره یعنی دفعه اولی نیست ک خیانت جنسی میکنه چون همیشه لباس زیرش کثیفه حتی بعد ش ...

ببين بهترين راه اينه ك بيخيالش شي 

مثل ي زباله تو خونت

نميتوني دورش بندازي پس ناديده بگيرش تو خودت براي خودت كافي هستي بچه هات كنارتن تفريح كنيد شاد باشيد بزار فكر كنه نفهميدي 

چون اصلا اون مهم نيست نگو ك دوسش داري چون حماقته 

سعي كن ي حرفه ياد بگيري اونقدر قوي و مستقل شي اونوقته ك ميتوني سربلند و ب نفع خودت از اين زندگي خلاص شي ولي تا اون موقع قوي باش و عداي ادماي ضعيف رو در نيار 

سعي نكن درستش كني اون انسان نيست ب چشم ادم نگاش نكن تو ي حيوون خونگي داري اونم از نوع وحشي 

تامام🤌🏻

بنظر من هیچی نگو،سعی کن هرجور شده برای خودت ی کاری دست و پا کنی، اگه نمیتونی بری بیرون،کار خونگی کن، مثلا خیاطی ،آرایشگری و این چیزا، و وقتی کارت افتاد رو قلطک طلاق بگیر.

ولی فعلا سکوت کن تا بتونی کارتو راه بندازی

❤️
بنظرم بهش بی‌محلی کن و فقط خرجی ازش بکیر بذار نوکرت باشه اگر اعتراضی کرد با آرومی بگو چون خیانت کار ...

خرجی.........دس رو دلم نزار 

برا خونه همه چی میخره،به زور ازش پول میگیرم نه اینکه خسیس باشه اصلااااا زورش کیاد خرجی ک ما چارنا داریم در مقابل خرجی خودش یک در برابره دهه