2789

من بجای تو بودم میرم دادگاه مهریتو میزاری اجرا و بعد درخواست طلاق اول ک مهریتو گذاشتی اجرا حساباشو میبندن مردی ک سرگوشش بجنبه باید یجوری گوشش بپیچونی تا حساب کار دستش بیاد ۳ تا بچه هاشم بده بهش مگ تو چقدر تحمل داری ک اینجوری باید باهات رفتار شه کنیزی نگهدار بچه هاشی عشق حالش مال یکی دگس خاک تو سر همچین مردی ک درک درستی از زوجیت نداره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من کاربر آقا هستم . شما خودت باید تصمیم بگیری . شرایط زندگی هر کس با دیگری فرق داره . باید ببینی اگر ...

سام ممنون از پاسختون اگ برم به ضرر بچه هامه و بمونمم باید یک عمر بسوزم و دود بشم و گاها ب طرز وحشتناکی کتک بخورم چون طرفم از اون دسته ادمایی ک پشیمون بشن و سرشون ب سنگ بخوره نیست

میشه برا رفع گرفتاریم برام یه صلوات هدیه کنید  
پیش بچه هام......ادمی نیست ک وقتی مقصره اهل حرف زدن باشه،منم دوست نداره بهم میگه برو طلاق بگیر ولی ب ...

یه مدت بچه هارو بذار پیشش با خودت نبر که بفهمه چه خبره حس میکنم کلا بچه هاتون رو واسه تو گذاشته و خودش دنبال خوشی

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
تنوع طلب ذاتیه ب مشاوره مراجعه کن مشکلش پیچیدست ی بار نیس ک بهت راهکار بدیم عزیز دلم 

مشاوره رفتم ولی فابده نداره من ک مشکل ندارم راهکارش برا من سکوته ولی این دل وامونده میتونه...... اونم ک اصلا کارش را اشتباه نمیدونه ک مشاوره بره

میشه برا رفع گرفتاریم برام یه صلوات هدیه کنید  

فقط اینکه شاید از جهت تو راضی نمیشه چ جنسی چ عاطفی.. یا شاید ب سر و وضع خودت نمیرسی یا یچیزی مث این ک باعث میشه ب سمت زنای دگ میل پیدا کنه ( میدونم اینا هیچکدوم دلیل بر خیانت نمیشه اما ب هرحال مردا اینجورین..)

اما اگ از طرف تو مشکلی نیست واقعا شوهرت ادم کثیفیه

راه درستش ک طلاقه ولی چون سه تا بچه داری و برات سخته و نمیتونی یا باید سکوت کنی عزیزم ک در اینصورت خدا اجرتو میده هزار برابر. یا هم اگ امکانش برات هست برو مشاور ببین اون چی میگه