2789

من بجای تو بودم میرم دادگاه مهریتو میزاری اجرا و بعد درخواست طلاق اول ک مهریتو گذاشتی اجرا حساباشو میبندن مردی ک سرگوشش بجنبه باید یجوری گوشش بپیچونی تا حساب کار دستش بیاد ۳ تا بچه هاشم بده بهش مگ تو چقدر تحمل داری ک اینجوری باید باهات رفتار شه کنیزی نگهدار بچه هاشی عشق حالش مال یکی دگس خاک تو سر همچین مردی ک درک درستی از زوجیت نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من کاربر آقا هستم . شما خودت باید تصمیم بگیری . شرایط زندگی هر کس با دیگری فرق داره . باید ببینی اگر ...

سام ممنون از پاسختون اگ برم به ضرر بچه هامه و بمونمم باید یک عمر بسوزم و دود بشم و گاها ب طرز وحشتناکی کتک بخورم چون طرفم از اون دسته ادمایی ک پشیمون بشن و سرشون ب سنگ بخوره نیست

میشه برا رفع گرفتاریم برام یه صلوات هدیه کنید  
پیش بچه هام......ادمی نیست ک وقتی مقصره اهل حرف زدن باشه،منم دوست نداره بهم میگه برو طلاق بگیر ولی ب ...

یه مدت بچه هارو بذار پیشش با خودت نبر که بفهمه چه خبره حس میکنم کلا بچه هاتون رو واسه تو گذاشته و خودش دنبال خوشی

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
تنوع طلب ذاتیه ب مشاوره مراجعه کن مشکلش پیچیدست ی بار نیس ک بهت راهکار بدیم عزیز دلم 

مشاوره رفتم ولی فابده نداره من ک مشکل ندارم راهکارش برا من سکوته ولی این دل وامونده میتونه...... اونم ک اصلا کارش را اشتباه نمیدونه ک مشاوره بره

میشه برا رفع گرفتاریم برام یه صلوات هدیه کنید  

فقط اینکه شاید از جهت تو راضی نمیشه چ جنسی چ عاطفی.. یا شاید ب سر و وضع خودت نمیرسی یا یچیزی مث این ک باعث میشه ب سمت زنای دگ میل پیدا کنه ( میدونم اینا هیچکدوم دلیل بر خیانت نمیشه اما ب هرحال مردا اینجورین..)

اما اگ از طرف تو مشکلی نیست واقعا شوهرت ادم کثیفیه

راه درستش ک طلاقه ولی چون سه تا بچه داری و برات سخته و نمیتونی یا باید سکوت کنی عزیزم ک در اینصورت خدا اجرتو میده هزار برابر. یا هم اگ امکانش برات هست برو مشاور ببین اون چی میگه